FOLLOW ME

June 6, 2011

Aktiviti Riadah di Hari Ahad ^_~



Ni lah dia, anak sulong pun da 8 tahun, so.. inilah aktiviti riadah hujung minggu kami.


Perghhh, main saindina ni, makan many hours okeh.. kami start main game ni jam 7.30 malam.


Da jam 12.30 malam tak abes² lagi, tak bangkrap² lagi. makin kayo ado. hak hak hak.. =p




Bagus game ni. terutama tok anak-anak kecil baya 8 - 12 tahun. Mereka boleh belajar mengira untung rugi, boleh buat bajet sendiri dan macam-macam lagi. Urm.. tak rugi beli. *siyes!




Tapii, sorry apiz, sorry papa, mama menang BESAU.. kihkih.. tuuuuuuuuu la, mama tak nak main, ko ajak gak.. sekali ngan adik-adik ko tertido kat peha mama.. pergh,memang berantooo lah game ni, tanak benti main, kalau tak fkkan sebab keje, memang aku tak berhenti main ler game ni.. wakakak...




Series best dan sangat mengisi masa lapang.. sambil membeli menjual tanah, sambil wat umah, sambil makan minum segala, tengok2 jam da 12.30 malam.. perghhhhhhhh Tido Tido.. wakaka...




Dulu, xtvt singgang kami main karom, sampai da tak bley bla da, asik mama je kalah.. tanak main dah!! ngeeeeeeee * mengada kan mama ne :p..., selain tuuuuuuuuuu.......memboling ler kamiiiiiiiii =)


so, result semalam : selepas jam 12.30 permainan diberhentikan atas sebab² kesihatan mato ...


Baki duit yang tinggal :




Apiz : 4 ribu 2 ratus


Papa : 8 ratus .. ------> haha, misekinnnn


Mama : 36 ribu 2 ratus 5 puluh




Yeayyyy!! mama menang besooooooo

1 comments:

CikHaniBhulat said...

comel la kak main bnda ni..hani lgsung xpandai main..main taram je main masa kecik2 dulu..hehehe..kesian papa apiz, apiz lgi kayo..hehehe

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design