FOLLOW ME

May 14, 2011

MEI BULAN BESDAY ORANG TERSAYANG!!!

HAPPY BIRTHDAY!!

HAPPY BIRTHDAY TO U!!!

HAPPY BIRTHDAY TO U MY LUV!!

HAPPY BIRTHDAY TO U!!!


14 Mei 2011

Hari Ulangtahun kelahiran encik suami.

Umur? tettttttttt ................. =)


So, malam tadi, otw pulang dari training boling dengan team SF, aku wish la, nyanyi dalam kete ngan anak. ngan si Apis.. Happy Birthday papa!!! ...Happy Birthday papa!!! ...


" Selamat Hari Lahir papa, semoga panjang umur, murah rezeki, dan sentiasa di bawah lindungan rahmatNYA. Semoga terus menjadi suami yang baik, bertanggungjawab, beriman, bertoleransi dan juga terus aktif berbOling =), Semoga ur dream will come true papa!!! .."


Dari hari pertama mengenalmu, sehingga kini, banyak yang telah kita belajar dan berubah bersama-sama, semoga terus belajar dan belajar, sehingga akhir hayat. "


Ini salah 1 hadiah yang aku bagi kat dier, suka nar makan sokolet inti blueberry. ..hik hik,.. makan banyak-banyak pastu jangan ngadu saket gg plak k!!


Another gift, aku bagi set tali leher, blue colur =)

-

-

-

-

-

-

-

-

-




dat's my Laf, My Hero's, My Partner, My Friend!!




16 Mei 2011.

Birthday Syuhada,

Adik bongsu ajulaa...

Dia nwo form 5 , tapi series, aku layan dia tak macam form 5.

masih anggap adik ni umo 12-13 tahun.. ahakz.


" adik, belajar rajin-rajin, semoga dapat result yang bagus dalam SPM nanti k... pastu along settle sume =) , semoga terer men boling ahakz.. "

-

-

-

-

-


Dat's my sweety lil sista!! she's funny!!


31 Mei 2011

Birthday anakanda ku yang ke-8

Apiz, Apiz, Apiz ...

selama 7 tahun kamu solo je ,

mana-mana ngan mama,

nak apa sume ngan mama, now da beso sikit,

da malu da nak jalan ngan mama..hahaha


" apiz, jadi anak yang baik k, janji, !!! jangan buat mama marah!! , belajar pandai-pandai, jangan malas g sekolah!!! mama ada big present 4 u.. waittttttt ya!!!! "
-

-

-

-

-

dat's my notty boy with papa =)


LOVE TO BE LOVES!!
LOVES U ALL TILL THE END.


***************************END*****************************************


1 comments:

CikHaniBhulat said...

sweet nyew..moga bahgia bersama anan2 dan suami tercinta =)

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design