NUFFNANG

FOLLOW ME

30 ApriL ♥

Sunday, May 01, 2011 0 Comments A+ a-

JIMBA-JIMBA tyme with family @ Morib



ekceli hari ini 'family day' pusat komputer, opis ayahandaku.


Da ayahanda ajok sekali juin, ai polowwww


top-up le RM25 hengget sorang :))


Lama dah rasanya tak berjimba-jimba ngan family kat luar.



Selalu, xtvt kitorang ni, main boling, boling main, main boling. aha!!!


Layan pixca Jom!!


*



*



*


*


*


The food



Phewwwww, sutun memang terbaeklah!!
tak liat pung..


Udang?? tak terkira bape banyak aku bedal!! ha!ha!ha!


Maveles sey!!


kiranya, berbaloi-baloi gak ah dengan RM25 seorang ............. ^_^


Kengkawan opis abah, bukan aku tak kenal pun, ada yang aku kenal time aku kecik agi.. hehehhe =)








Baby ayiez kepenatan!!




Pengsan tak sedar diri budak ni........ish ish ish... =p





Ni plak pix Iyoy ngan ibunya.. hehe, laju benor kamu lari yangg!!


Maklong takot jatuh je kamu nanti atas TAR tu, mau koyak luntuts :P




Ni nak cerita pasal perenang kebangsaan di bawah ni.. hihihi * aku da gelak!!


Rasanya hampir setahun lebih kot, tak bawa apis g swimming.. yela, aku preggy kan?.. malas ler nak g kolam² ni...




So, semalam tu, budak atas ni ^^^ eksaited.. Sampai-sampai je kat chalet atok dia, trus salin suit mandi.. bab tu ok lagi!! =) , n then jalan-jalan tepi pantai jap, dalam 10 menet. Pastu bawak budak ni g kolam.




Sampai je tepi kolam, aku, papa dan adik syuhada duduk kat satu table ni, si apis terus lari, melulu nak terjun. FYI apis ni tak reti swimming pun, juz main-main jalan dalam air jek.. hahhaha!!!




Dengan kaki berlipat dengar "GEDEBUShhhhhhhhhhhh" ..dia da terjun masok air..konpiden beb!!! konpiden!!! tu yang bagos.. pastu dia tenggelammmmmm.... turun naik, turun naik....pastu dengar dia panggil "papaaaaaaaaa" blobbbb,blurbbbbb,blurppp, laaaaaaaa, lemas budak ni.....huhuh, kitorang muskil, aik, air paras pinggang pun lemas? hihii.. Maunya tak lemas? yela, memula tadi ko da terjuk tiruk, of kos la tenggelam dalam sket.. hheeh, apis ingat kolam tu tak dalam..




Memang tak dalam pun ols, bila dia berdiri paras pinggang dia jek!!! adui, sampai kesudah aku dok gelak....urm, konpiden tu ada, Bagossssss =p






PEACE from apis!! ♥


Muka baru naek pas tenggelam :





Yeayyyy..blajar swimming... =)







*sile gelakkan diri sendiri k!!! hihihi


klu aku gelak lagi depan dia, dan citer pasal ni, konpem aku kena marah... =)






oh!! papa with adik...


Jarang sekali papa dapat snap pix papa tyme sunyum........





Mama with adik pulak, si adik da eksaited tengok kolam...


nak mandi jugak mama!!!!






Oh! aku nampak oren!!! =)


Adik say yeayyyy.............mama da nak bukak spentot adik..


adik nak mandiii dengan abang... ^_^







Cantek juga pantai morib ni... chalet dia pun not bad... cantek sangat,


simple ..


Harga chaket, kalau wiken .. 250 per room.. kalau hari biasa lagi murah la kot.


Kena tiup angin pantai.....waaaaaaaaaaaaa..bestttttttttttt

***Saya sngat letey, hepi , kenyang............ thanx all