FOLLOW ME

April 8, 2011

Teman Dah GemOr makanan nie yeop!

Ce citer, Ce citer ...

Ni nak citer ler ni ..

Lama benor da aku tak update umah ni.

Bizi lew..

Dengan Pertukaran tempat keje * best taw! ♥♥

Dengan nak belajo wat itu, wat ini.. hihi * new experience


Kalo Duluuuuuuuuuu







nak makan ayam goreng je, moh kiter ke -----------> kepci.

Sekalipun tak penah nak cube --------------> ayam goreng mekdi or A&W.


nak makan ayam panggang je, moh kiter ----------------> nando's

Sekalipun tak nak cube -----------------> Kenny Rogers


nak makan burger je, moh kiter -------------> bekdonal (bak kata apiz)

Sekalipun tak penah try ---------------> berger king ..(sampai la ni tak try lagi) cian tak? =p


nak makan pizza je, moh kiter -----------------> pizza hut

Sekalipun tak try --------------------> Domino's pizza


Haaaaaaaaaa, la ni, yang dekat perkataan 'sekalipun' tu lah yang jadi kegilaan dan kegemaran haku sekarang. Upenyer, yang B lagi sedap dari A.. hahahahah!!!!

Korang imagine je lah, sepanjang tahun 2000 - 2004 keje KL. Nak makan ape, makan je, ni aku balik² Kpci, Mekdi, Pizza HUt.. yang lain tu harammmm aku nak makan. Aku ni jenis memilihh! tak penah rasa, tapi tanak cube. mungOks.. heheh.

Sekali, bila da rasa, tros jadi peveret kauuu...


The Pixca :

Semalam ( Khamis) aku lapo gile arh, msg kawan tanak kuar katanya.. errr , nak makan apo ni.....try la tgk DOmino's ni.. hurmm TING! boleh bayar via Maybank2u le.....wah, order la, order la... seroNok.! * jakun..wakakak

Serius cepat, katanya dalam masa 30 menet.. tapi 16 menet pizza da mari..trOs ke depan pintu opis kamuuuu * bukan di lobi..hehhee..yippeeeeee







Masih panasssss Phewwwwwwwwwww
haaaaaaaaaaaaaaa, ni lagi satu makanan yang da masok peberet list haku.

"nasi Kukus "

kalau kat pantai timur, nasi ni biasa jek eh? sorry, ai tatau coz ai orang key-ell..wkakakaka, larikkkkkkkkkk

Kali pertama makan----------------> tahun 2010, tyme termengandungkan ayiez.

Sedap, Va Va vaaaaaa....ayam dierla terbaek, rasa rempah sampai ke dalam......phew.. garing lak tuh.. arrrr . Berharga RM 5 hengget. Marilah cuba, sesapa yang dok Enstek @ Kota Seriemas Nilai, mesti tau lahh... Anak-Anak bujang yang berniaga.. T_____T, bebetul depan 7E.


* Aku, kalau tyme ad ada training petang dan liga, memang aku beli je nasi kukus ni, murah, cepat dan sedap. ^_@


Grrrrrrr, ni malas citer pasal makan ni, mak da lapoooooooooooo =p

1 comments:

Nadiah said...

kat kuarterk KLIA kan jual nasi tuh???

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design