NUFFNANG

FOLLOW ME

Rindu

Thursday, April 21, 2011 0 Comments A+ a-

Aloha! Mentibe mood merindui kawan² sekolah suda mari..
Aishehhhhh ..ni sebab si Julia la add haku, daripada dia, aku dapat add Alynn, Niza, Zakian, Marlina,Lydia ....
Rindu beb! Rindu ....
Rindu aku zaman² ' noty ' kat skolah.. ngeh ngeh..
Korang sume baek, aku ngan arwah ila ngan arwah yana je cam syaitonnnn.. kekeke ... * tapi tak der ponteng²sekolah okeh!! Lepak² after abes time sekolah ado! Lepak kat padang.. kikiki..

Siyes arh, aku wendukan port lepak bawah pokok, hehehe, makan cikedis + eskem 50 sen.. =p da macam kanak-kanak ribena pun yo! .. Aku kehilangan 'Best Fwen Forever ' = BFF , arwah Norfadilawati, mak aku dah anggap dia like anak angkat. Kadang aku tido umah dia, kadang dia tido umah aku, dia ni kelakar sangat, dan boleh aku cakap dia nak fesyen stylo haku.. banyak ajo aku ttg fesyen.. :P *aku dulu skema giler hokey! *

Arwah Ila, lepas SPM, last trip kita sama² g Melaka , pusing² Bandar Melaka, siap berenang² kat laut weh..sama dengan Alynn, Julia, Hani .. urm..Last time la bersuka-sukaan dan berjimba-jimbaan dengan geng skola.. pastu masing² wat hal masing².. huhu

Aku, keje sementara kat Kilang Sony. Wah, best sangat keje situ, time tu, bangla², Indon² tak banyak macam sekarang! ... hhahaam, abang-abang hensem ramai. Time tu, moto TZM popular sey... kekekek... kalau sekarang? TZM tu, indon yang pakai bawak g site =p hehehe.. Rindu plak kat kawan-kawan kilang sony, Kak Faz, Kan Wan ' salu ejek nama aku ' Wan TanaMera Ooooo Wan TanaMEra.. " dia pun name wan... hahhaha!! * rindu kat ko la kak!! Muaksc =)Ko tomboy! ade ke ko jeles ngan aku bila aku borak ngan kekunun aweks ko! mana aku tauuuuuu =p .. p/s ko da berubah ke kak? kekek...

Arwah Ila keje klinik, last time mak dia citer, arwah tanya ' cantik tak mak baju ila? sedangkan dia pakai uniform putih * nurse* dia yang hari-hari dia pakai!!! ...
mak dia pun pelik, apehal anak aku nie ! ... rupanya, hari itu ajal arwah.. eksiden moto -lori kat highway serdang. Ya Allah!! gile tekejut aku. Cepatnya arwah tinggalkan aku! arwah janji dengan aku nak cari keje kat KL sama-sama... last - last, aku keje KL sorang-sorang .. sobs! =(

Arwah Liyana plak, aku last time berjimba ngan dia time nak carik keje kat Hitachi. AKu keje situ seminggu je. suana langsung tak best! huhuh..itulah last time aku ngan dia. Pastu aku datang time Yana kawen. Errr.....pastu adalah main msg ngan arwah 4-5 kali, tanya life dia, keje dia.. anak dia... shian gak aku ngan dia, tak la semewah mana, tapi aku happy, dia bahagia. * Alhamdullillah.
Pastu raya, aku datang uma dia, aku rasa tu lah last! anak dia 2 da sekarang, huby dia jaga. Selepas raya tu, aku ade tergerak ati nak datang jenguk arwah lagi, tapi ada je yang menghalang.

Aku tak tahu arwah sakit apa, tapi dari sumber yang hampir, katanya doc pun tak dapat kesan sakit arwah. Badan arwah pun da kurus kering. Ya Allah, sadisnya idupmy sahabatku. Semoga kau tenang di SANA, AMIN. Arwah yana ni sangat cantek orangnya, ala-ala Rani Mukerjee .. * serius!!

AKu mendoakan 2 BFF aku ni tenang di sana, Aku tetap menghadiahkan doa buat kalian. Aku harap kita dipertemukan di sana kelak. Insya'Allah. Kamu adalah rakan terbaik dalam idup aku, Dulu, Kini dan Selamanya. Yang da pergi, tetap pergi, yang masih bernyawa teruskan kehidupan.

Untuk sahabat aku yang lain, Amani, Julia, Alynn, Niza, Lydia dll.. semoga ikatan ukhuwah kekal abadi. Insya''Allah. FB telah temukan kita. aku gumbira!!!!