FOLLOW ME

April 25, 2011

Pantang

Aku pantang kalau somebody nak chat ngan aku tanya :-

* Hye ..leh kenal..
Hoi!! da nickname aku dalam list kau, ape jadah lak nak kenal² ni?? Da terang²
sebelum ni penah sembang... adei.. ni buat gua malas nak layan okeh!

* Da makan ke belum ?
Kau chat ngan aku kol 8.00 pagi, da tentu tyme tu aku bizi ngan keje.. baru
masok opis kan? So???? ko ingat aku bekfes kol 6.00 pagi kahhh ?

* Hari ni pakai baju kaler ape?
Kenapa? ada efek kat kau ker? ..muskiL jap.. apsal? nak pakai kaler sama?
Bley blah....boleh blah.!! kalau kau laki aku, takder hal aku nak share...

* U bizi ker?
Hoi! nama pun keje.. kalau tak bizi, bukan keje namanya...

So, sebab tu la aku malas nak on chat Fb @ Ym...

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design