FOLLOW ME

April 2, 2011

ish ish ish!!!!

wendu dow.. suda 4 hari rOpenya aku tak hapdate belOg.

MaklOmlaaaaaaa , ai beri the bizi ..

Bizi ngan training bOwling


** Selasa ** Liga

** Khamis & Jumaat ** Training


Penat sangatttttttt ...


Okeh, ni nak citer tentang lawak hampeh SMS frOm my fren mr.Kaka

Masa memula aku baca ni ---------> muka aku siyes gile! apehal la mamat ni!!

Nak tau?

SCROOL dOwn.

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-


Al-Kisahnyaaaaaa


" Aku betOL-BetOL tak sangka sebab walOpun aku rapat ngan kau, tapi kau tak macam tu!, Tapiiiiiiii, nape member² lain citer kat aku macam tu???

Semua orang da bercakap pasal kau.

Aku try nak tanya, tapi tak bley! Aku hairan nape kojadi camtu.. Padahal kau antara yang terbaik bagi aku! ....Nape ko perlu wat camtu???

Kau tak takut ke kesannya nanti???

x leh pk ngan waras?? TOLONGlah berubah demi masa depan ko!

Aku pelik ngan tabiat kau ni...Tolonglah berubah demi masa depan ko!

Aku cakap camni, sebab aku sayanggg la jugak kat ko! ...Aku tak percaya semua tu! So......

Aku nak tanya kau sendirik.

Betol ke Ko?

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

KOREK idung Pakai Senduk????

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Muahahhaa, Jangan marah yer! nanti kena Jual =p

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design