NUFFNANG

FOLLOW ME

Dedi!! ai Laf U ♥

Wednesday, April 20, 2011 1 Comments A+ a-


Allah selamatkan kamu,

Allah selamatkan kamu,

Allah selamatkan ayahanda kami.

Allah selamatkan kamu.


Happy Birthday dedi!!

Happy Birthday yang ke 54!

Terasa ai tua suda okeh? =p


Terima kasih kerana membesarkan kami adik beradiks.

Dengan gaji cipunden as atenden spital.

Ingat lagi dulu, kita mana ada kete... nak g mana² berator sume 4 beradik naik bas , nak naek teksi, * mahal .. * .. ( tyme ni Syuhada kecik lagi) Emy lak, kat kg, atok jaga.. huhuh..


Along ingat lagi, abah bawa along, mai ngan acik g Zoo, ngeh ngeh, sepesen je seluo biru ngan t'shirt belang², abah ngan mak takot anak-anak hilang.. hehee *suweets.. Along ingat lagi, abah antar along jalan kaki g 'skola makan' ai mean TADIKA islam .. hehe kojenya makan + nasyid + makan + nasyid + baca doa makan =p


Pastu along ingat lagi, abah niaga kopok lekor.. kikiki, balik sekolah, along tido dalam gerobok gerai abah tu.. * aiyoooooooo panasnya, abah goreng je kopok, along ngan alang tolong perabiskan.. hehe, salu kena marah ngan abah ...huhu, sowi abah!! .. Abah pon sangat tere buat Mee Hailam...... wuuuuuu..sedaps wooo ....


Terlalu banyak memori dengan abah dengan mak. So, Terima Kasih kerana membesarkan kami k!!!


Selamat Hari Lahir abah! Semoga Panjang Umur, Murah Rezeki dan kekal Bahagia dengan Mak * Ratu Hati kami ♥


p/s : sabtu ni baru nak selebrate :)

1 comments:

Write comments
Yan
AUTHOR
April 21, 2011 at 10:09 AM delete

semoga abah sentiasa dirahmati.

Reply
avatar