NUFFNANG

FOLLOW ME

Cakap Siang Pandang²,Cakap Malam Dengar²

Sunday, April 03, 2011 2 Comments A+ a-

Pepatahhh Ohhhhh, pepatah... Ada benarnya. Ada lagi satu peribahasa, sangattt sesuai tok ent3 aku ni

Terlajak Perahu Boleh diundur, Terlajak Kata? -------->

"Minta Maaf Kan Senang" Kaitan ? ....

☻☻☻☻☻

☻☻☻☻

☻☻☻

☻☻


Al-Kisahnya


Seorang ibu muda * namely rahsia coze watpe nak buruk²kan orang @ lebey Mempopularkan dia kan? ..kita ambil iktibar suda atas keceluparan berbicara.

Dunia Blogger / Fesbuking / Tweet / Ym ka hapa kaa, bukanlah besar mana pun, pusing² kat situ gak.

Sooo

Sila bace balik komen / ent3 / reply kamu sebelum klik Yes / publish / comment.

kalau da terlepas kata, jadi cam Ibu Muda tu lah..

Dia seorang ibu muda, baru memiliki seorang putera 4 bulan.

katanya Fully BF. ..ok..ScrOOL Down, tok bukti, KENAPA kita highlight dengan peribahasa dan pepatah?

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

♦♦♦♦♦♦♦♦♦

♦♦♦♦♦♦♦♦

♦♦♦♦♦♦♦

♦♦♦♦♦♦

♦♦♦♦♦

♦♦♦♦

♦♦♦

♦♦



Motif?

Adakah seorang Ibu yang gagal Fully BF anak itu seorang yang CACAT?

Dat's y aku keluarkan semula pepatah

" TERLAJAK KERETA ley REVERSE, TERLAJAK KATA??? "

^^^^^

^^^^

^^^

^^

^

DIA DA MINTA MAAF. ---------------> Bagoslah, Alhamdullillah

Keredaaan itu hanya sekejap, Ibu muda tersebut yang mula menyimbah petrol ke atas api yang hampir padam..

Tapiiiii,

Apa MOTIF dia mahu cut n paste semula komen² ibu-ibu lain dari page Kami Benci...... kerana menghina kaum ibu? ? ? ... MOTIP?

Dengan Pix mereka bersama anak tak di kaburkan, siap dengan nama di publishkan...

Apekah kauuuu mencari publisiti murahan? aduhai.......

-

-

-

See! gambo anak kau blurRrrr kan Okeh!


Begitu juga pix kau dengan laki kau ni......


Tajok ent3 kau

"TERIMA KASIH KERANA MENEGUR KESILAPAN SAYA"


Kalau dibaca ..... hmm, sakit ati jek, sebab dia ni owez nak menang. Maklumlah, belajar tinggi dapat 4 pointer. huhu... FULLY BF. Tapi bukan Direct BF. Dalam bOtol.. dah tu, orang TERberi anaknya susu FM, suda tak Fully Bf la kan? hihi...


Camni jelah popuan eh?

Tiada siapa yang kata susu ibu tidak bagos

Tiada siapa menidakkan khasiat susu ibu

Tiada siapa pun yang mendoakan keburukan kau supaya susu kau kering


TETAPI


Cubalah meminta maaf denga ikhlas.

Kamu telah menyakiti hati ibu-ibu dengan perkataan "CACAT" kamu itu.

Tak perlu kona sana sini, nak defend diri.


Ai thot u need a psychology session :P


Ingat!!

Kalau u kata " ini belog aku, suka aku nak tulis ape.. " n then nak marah² orang yang komen, ai think u shud private ur blog or closed je..

2 comments

Write comments
Yan
AUTHOR
April 3, 2011 at 10:26 AM delete

A yo yo..ini kes marah sangat lah ye..hee.. sabar.. Mungkin dia excited sangat kot..

Actually, kalau rs2 dah nak kering air susu tu, minum je quaker oats. mmg bagus.


Tak yah lah sampai suruh hubby sedut.. kang tak cukup . berebut dgn anak lak..heee...

Reply
avatar
April 3, 2011 at 11:02 AM delete

miahahaa
zura bukan marah sangat.
tapi dia keterlaluan

1. kata ibu yang tiada susu tu cacat
2. minta maaf, tapi tak ihklas
3. Bongkak
4. Eksyen, pointer pun nak bagitahu, beli susu RM60 pun nak hebohhh

Reply
avatar