FOLLOW ME

April 18, 2011

Aku letey, Aku pening, Aku stress, Aku happy, Aku weng, Aku . Aku . Aku . Tapi, aku tetap nak update sket. Cacamarba la kiranya ni, aku penat ah, nak wat 2-3 ent3, sekali jalan bley? .. hahah!! suke aku laaa kan? =p - - - - - 1. Pekung di dada---> Usahla nak share ngan sume makhluk! Usahla nak gembar-gembur citer kekunun kau je laaa yang terbaik, laki kauuuu je la hebat, anak kau je la pandai. Usahla kau nak canang kat semua yang kau Terkawin laki orang sebab bla bla bla, kau Terkawin bini orang pun sebab bla bla bla, orang mendengar, tapi turut juga mencaci, even bukan depan kau. Tak pasal-pasal orang tu tambah dose sebakol. YES! itu namanya jodoh! tapi, aku harap pasni kau RETi la nak simpan, mana boleh share, mana tidak, takkan citer pasal termengandungkan anak orang pun nak citer? Orang simpati? Orang kata lagi ada! siyes! aku malas nak citer pasal ni lebih lanjut, kang macam-macam kuar. Yelah, kang orang kata, 'tak kena kat aku, kena kat orang lain, bolehla aku nak citer baekkkk ' ...... so, kepada orang itu, bawak-bawak la pikir sket before nak share semua benda k! .... - - - - - 2. Pe jadah nie?-----> Errrr. aku g jenjalan ngan laku aku le, aku tengok, alamak, pesen tak kena langsung la bai....ada sista tu, knun-kunun nak tutp aurat la... pakai tight, pakai shirt nampak belah bontot. ape cer? .....tudung tak tutp dada.. kau nak pi berenang kah??? ....huuuuuuuuuu, aku yang tengok ni pun malu wei, kau yang pakai tak rase pape ke? huhuhuh.. * langsi jap! =p - - - - - 3. Aku penat + gumbira! Oh ya! sejak 2 weeks bertukar keja ni, aku seronok dengan situasi baru, kawan baru, keje baru... tappi agak stress dan penat, sebab ke hulu ke hilir.. buat itu ini, update itu ini..but i am happy. Semoga gembira ini berterusan. AMIN. - - - - - - - oh dah! aku da ngantuk! nak tidow, pas upload vid anak aku jap g, aku nak tido!!

1 comments:

Ibnushukran said...

dia nk g berenang dgn dosa agaknya kak,kami llki jgk turut terlibat skli.. cube la berpakaian molek,sdp jgk mata mmndang,maruah diri pun terjaga elok.. :)

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design