NUFFNANG

FOLLOW ME

4 ApriL

Sunday, April 03, 2011 0 Comments A+ a-

Tak Sabarnya nak mulakan hari baru. Tak Sabarnya nak buat tugas baru. Tak Sabarnya nak duduk di pejabat baru. Tak sabarnya nak bergaul dengan teman baru.

-

-

-

-


Bermula 4 ApriL, Aku di letakkan di bawah unit Perkhidmatan. Unit yang menyelanggara perkhidmatan Kaunter Sirkulasi & Rujukan, Lepas ni, banyak la berurusan dengan pengguna, exp pelajar dan kakitangan.

Wahhhh, ai like ♥.

-

-

-

-

-

Kalau sebelum ni, bergelumang dengan buku-buku, inbois,daftar bil, fail segala, now tidak lagi. Kepeningan juga nak handle semua keje yang ' on due date ' . nak bayar tak ley deley 7 hari, fail? kalau tak fail kangggggg, kau tanggung la hazab pening nak failkan berpuluh² surat yang bermacam-macam jenis... T_T. Kalau dulu, selalu berurusan dengan pembekal.

-

-

-

-

Now tidak lagi... ^_^. Pembekal ni pun banyak ragam okeh, gatal pun ader... huhuhuh * malas nak ingat.

*****

****

***

**

*

oh diriku!! .. Jangan lupa pesanku. Jaga dirimu Jaga adabmu Jaga tertibmu. Jaga lidahmu. Jaga matamu. Jadikan apa yang berlaku selama ini, sebagai pengajaran. Good Luck untuk diriku!! ChaiyOk²