FOLLOW ME

March 12, 2011

Wood vs Sintetic



Hahahhaha!! ape kena pixca dengan tajOk?
Yer ada!! sebab aku geram dan tensen!
Pagi smlm ( 12 mac) ( 9.00 a.m) ada game single ladies kat ARL powerbOwl..
7.30 da ready siap bekfes kat uma lagi..
punyalah semangat hocey! =p


my mom dapat no. 7 , my lil sis nadia no. 6 , my lil sis sara no. 2 .. n me? ada rangking tapi tadO hadiah! wakakaka =p hahahah ...tapi cOntestant ramai wooo .... seramai 90 lebey.. Tahniah penganjur a.k.a Datin Bib..


oh! game haku sangatla ayams ..:D maklOmla, spinner slOw, so..kalo kat wood lane yang Dry. memangla cap hayam bin itik. :) but, ada bangga sket la, coze ada banyak peningkatan sebelum mengandong dulu n selepas bersalin ni.. permainan suda banyak imprOve..

WOOD : aku ghase aku memang tader bakat men kat wood lane.. tambah² lagi yang Dry.. uwaaaa.......... bola konpem bekap lebey.. kalo dapat ayam strike, pergh, aku rase da cukop terer da.. wakakak ;P , spin pun tak bape laju .. huhu... adeh.. kena tening beribu² kali baru okey agaknya.. namo da maen kat wood.. *seriks*
poket 1-2 split, poket 1-3 split..so, aku kena baling mana? LONGKANG bley? hihi..* tensen dowh.. @_@ , nak amek spare pun berchenta hokay... adoila

SINTETIK : ai loike.... bola sedap je pi.. poket 1-2 ok, 1-3 pun ok.. nak spare pon senang..KECUALI kalo time tangan haku macam kayu.. wakaka.. ape-apun ai love sintetic lane.. ♥

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design