NUFFNANG

FOLLOW ME

Wayang

Friday, March 25, 2011 0 Comments A+ a-

Wahhhhhhhh,
Tajokkkkkkkk .. walawehhhhhhh ngeh3x =p
Sepanjang 29 tahun idop ni kan?
Aku kira baru 3 kali aku pi tengok wayang.
Apeeeeeeeeee?
Tak percaya? miahahahhaa.... anda harossssss lah percaya...!
-
-
-
-
Kesiaannnn aku.. baru 3 kali masok tempat ni.. kekekek
*
*
*
(gambO ihsan pakcik gugel)
-
-
-
Pertama kali :
Time deting * sesudah kawen , di alam munge² kiranya bulan honeymOOn =p
Huby ajak tengok citer Pearl Harbour koooo... citer perang! aku mana MINAT.
Kwang Kwang Kwang.............
So, citer baekkkkk punya tung tang bom bang bom bang, aku ley tido kau.. Tau-tau akku bangun dah part last nyanyi.. END. miahahahaa =p
sangatla ampez... Tu laaaaaaa, da tak minat, baek tido kan? keh3x...
Korang tau la, citer ni memula sangatttt la bosan Okeh!.. very the slow yo!..
Laki aku beria tanya aku, TENGOK tak? .... aku cakap.. 'TENGOK laaaaa " =p
aiyokkkkk, tipu! ' ai tipu sebab nak jaga atie ....'
-
-
-
-
-
Ni citer kedua aku layan, time ni ngan apiz..
Apiz dapat 7 A dlm exam die.. so, papa dia JANJI, 1A, 1 hadiah.. so dat, ini adalah salah 1 hadiahnya.. Tengok WAYANG citer CICAKMAN..
So. atas permintaan anak aku la, aku dapat masok panggung buat kali ke-2 ..
Klu tak, memang sekali jek la seumor hidup akuuuuu.. kekeke
Tapi kan? .. tengok TV @ DVD kat uma lagi best..
ley baring², leh pause, leh play balik... aku ni dah la bangsa lambat nak faham, so.. harOsla ulang ulang balik......... weeeeeeeeeeeeeeeee
-
-
-
-
-
-
-
-
Taraaaaaaaaaaa, ni Muvie ke-3 , ni baru tOnton last year
Time ujOng-uJong pegnen... ngeh ngeh ngeh.....
apekahhh aku Ngidam nak masOk panggung? walawehhh.....
Ni laki aku ajak, katanya nak tengOk Nora Danish.....hehe, aku ngan apiz layankan aje... papa belanja, so, mama polowww......
Tapi kannnnn,
Aku rasa ni last la kot aku tengok wayang..
sebab, menyampah tol aku bila ada ' Tukang komen' dalam wayang.
Citer ngah tayang, ko sebOOoooook nak cakap telepon la, komen dialog la. chettttt. kacau tOi.......
p/s : kiut kan Nora nie? =p
-
-
-

SEDIKIT info
-
-
-
-
-
U (Umum): Keseluruhan bahan sesuai ditonton oleh semua golongan masyarakat.
*
*
PG13 (Parental Guidance 13): Bimbingan ibu bapa untuk kanak-kanak bawah umur 13 tahun. Diperkenalkan pada tahun 2008, untuk filem-filem yang mengandungi adegan yang kurang sesuai ditonton kanak-kanak berusia tidak mencecah 13 tahun, oleh itu memerlukan bimbingan orang dewasa.
*
*
*
18: 18 tahun ke atas sahaja. Untuk bahan-bahan yang mengandungi kandungan yang lebih dewasa, unsur-unsur ganas, seram dan seks, yang tidak keterlaluan, atau menyentuh unsur sensitif politik, agama dan kebudayaan Sewaktu diperkenalkan, terdapat empat klasifikasi 18 yang diiringi dua huruf yang melambangkan unsur filem, tetapi dimansuhkan pada April 2010 atas arahan LPF.
*
*
*
*
Empat klasifikasinya ialah:
18-SG: Unsur seram dan ganas yang tidak keterlaluan
18-SX: Unsur seks yang tidak keterlaluan
18-PA: Unsur sensitif politik, agama dan kebudayaan
18-PL: Pelbagai (Lebih daripada satu unsur-unsur di atas)