NUFFNANG

FOLLOW ME

Sarapan & Termerapu!

Thursday, March 24, 2011 0 Comments A+ a-

oh! 2 hari tak sarapan pagi amatlah menyiksakan jiwa dan raga akuuuu okeh.
So, my Bff pun da bising dia da pesan, standby biskut dan kudapan ..supaya perOt tak kOsOng.
kang sendiri saket pale........... mulalah
--
--
--
--
M E M E K A K =p
-
-
-
Ok! ni sarapan ai hari ini, pagi ini.
Walawehhhhhhhhhhhh
Nasi Lemak ayam tuee...
*
*
*
Walopun ai tader kawan kat sini, tapi ai masih idup dan tidak kebulur.
Ai ada suami yang ai boleh date bila-bila masa.
Dat's y 1 4 3 sama dia... u darlin'
-
-
-
-
-
nyum nyum nyum..
Dis one lak, my breafast semalam.....
Mekdi BIG BREAKFAST.
Even lom gajiiiiiiiii, ai leh makan besar².
Takyah tunggu gaji punnnnn
Duit gaji bulan lepas pun stil ada lagi kat beng.
Nak pinjam? *** isi form.. wakakaka bLuekssssss
-
-
-
-


Moralnya : kalau duit kita tu memang hak kita, memang gaji kita atas hasil kerja yang kita buat, akan BERKATlah jadinya, Rasanya dah berbelanja BESO bulan ni, Kepci 4 kali, Mekdi 9 kali, Kenny 4 kali, Ikan bakaq 2 kali.. pun stil ada Balance? ..........* fuhhhhhh eksyen sioL
*
*
*
kalau datang keje, main-main, harap datang, wat keje 1/2 jam, bergosip 4 jam, LU FK la sendiri.......erk! Terasa? .. sori!! tak maksudkan kamu pun..
p/s : Do ai mension UR name? kah ! kah ! kah! =p