FOLLOW ME

March 14, 2011

Polow, Unpolow , Fren , Unfren

Beza?
Tado!

Kat Belog
ai tak paksa u Ols tok mempolow ai
ai tak tarek² idOng u ols tok polow belog ai.
Biar pempolow ai cuma 10, janji ai tau mereka yang sepulOh² itew
membaca ai nyer ent3 .
Kalo ada 4 riban pempolow pun, tapi hits untuk tiap ent3 tak tinggi watpe?
Motif? Kau popular??........ hoho!!
Kalau kau blogger tegar like Ben ker, Green Apple ke, red Mummy ker.. ai Loike le..
ini, balik² kau citer sal biz kau yang ala-ala tak yah susah².
Ada ke zaman la ni senang² dapat dwet? tanpa shusah² :D
kau nak jual body pun kena usaha nyah...............
Kena pandai memujuk, pandai mekap, pandai bergaya.. tu USAHA gak kan?
Tadernyer Goyang bontot dapat $$$

kannnnnnnnnn ...................
Kau yang nak polow dan kau sendiri yang nak unpolow.. ai tak kisah pun noks.... sangattttttt
tak kisah.. ape nyer perangai budak² la ko . suka, POLOW, tak suke UNPOLOW..
kalooooooooooooo aku la kan..... tak kuasa la aku nak bukak balik belog * yang kau nyampah* tu then cari nama ko balik tok unpolow.. keh keh keh , terima kasih kerana sudi mengunjung buat kali terakhirnya :D hahahahaha

Kat fesbuk pun camtu
Ada Fren n Unfren.
Blok n Unblok
MOTIP?

Kalo saya shuke, saya add dier
Kalo saya nyampah ngan statement dier saya Unfren dia
kan senang,
Ape ke Perangai Budok² ni weiiiiiiiiiiiii
' Aku tanak kawan kauuuuuuu sebab kau amik gegula aku.........' ape cer?
Budak² wei! sangatla bebudak! nyampah aku nak layan orang camni........ @_@

BlOk
agak² dia tak leh skodeng apa kau citer sal 'dier' kau blok die,, Kekunun, kau nyampah la ngan setiap statament 'dier' walopun dia berkate bener... Pastu, jiwa ko meronta² mau tahu ape yang 'dier' balas, sampai kan kau unblok dia jap.. supaya kau leh skodeng apa dia tulis........pastu pas da setel sume....kau BLOK dia balik.. ape CER ni baiiiiiiiiiiiiiiiii?
MOTIP bersikap camni?

Ce citer ce citer ................. sapa skang KURANG MATANG?

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design