NUFFNANG

FOLLOW ME

Nak sainnnnnn ? @_@

Wednesday, March 16, 2011 0 Comments A+ a-

Street Fighter -------> nama team liga aku
liga kat mane ? ------------- > KL Megalanes, Endah Parade
Kol bape? --------- > 8.30 malam
Hari ape? ------------ > Selasa tiap² minggu
Bestke? ----------------------- > konpemla best!
-
-
-
-
-
Kenali mereka.
Rasanya ni part II aku buat kenali mereka, cuma kali ini ada pertambahan pemain. aku as team
Captain beli dier dengan jumlah 40 juta rupiah. Wakakak @_@
-
-
-
-
KitOrang dalam team, takder bege² otai segala ni.. semua sama rata. Cuma. perlu ada ketua, ketua bukan untuk memberi arahan semata². Kita saling bekerjasama lah .. sama² buat. Mesti ada team leader, klu tak, team berkuburr .. nak dengar cakap sape kan? .. Tapi kapitan lak janganla gile kose bebenor.. suara² pemain kena dengar juge....... Memasing kuar duit sendiri kan?
*
*
*
*
Captain @ Ketua @ Tuan Uma SF @ The Spinnerz 1
is Chun Li. --------> sape eh Chun Li ne? cun ker? pakai ceongsam ker? kah kah kah.. ini Chun Li bertudung.. hhehe, ala-ala cute je le. Ops, kembang semangkOk.. =p ... Chun Li suda berkawen yer! ada 2 orang anak bujang .. avg now area 165 + 170 je, turun naik area itu.. Now hcp Chun Li adalah 13 .. kali pertama jadi seken bowler taw! ...~
*
*
*
*
The HooKers 1
is Vega .. ada yang panggil VenggabOys.. tah papo! tak sesuaiii =p , For the First tyme jadi enke last week.. hoho! tak boleh, tros menjunam.. bukan sebab jadik engke kot.. sebab dia memang tak boleh main, keje banyak gile kan.. orang akaun ni, asek tengok nombor je, mata pun tak center.. :P hcp beliau now 9 .. ave area 175 - 180 ~ suda berkawen, miniknya pun 1 team, ada 2 anak bujang, 1 umo 8 tahun, 1 lagi 4 bulan.. kosong 3 gaks =p * tak boleh!
*
*
*
*
The HooKers 2
is GoUken ..kadang² kalo diperhatikan, bila kita tengok, split, tak spare, bila abes je game, tengok total score sampai jua 17+ / 18+ pening². Main simple je.. klaka, ini adalah pensaiKo team lawan. memang selamber je saikO team lawan taw :P hcp now ( capt tak sure k, 5 i think ) avg area 18 + 185 .. Pemberi semangat pada geng-geng SF! sudah berkawen, baru dapat bb gegel yang gebus.. pun kosong 3 gak
*
*
*
*
The HooKers 3
is GuilE ... low prOfile .. kadang² nampok ketensenannya di lane.. hik hik.. kalO da jadi, memang tak RETI nak tarik game,abesssss di bantainyer 2++ , Cekal.. lawan selagi boleh! avg now 16+ hcp Max 20 .. eheh, kabe team taw :P , suda bertunangan... kosong 3 =p
*
*
*
*
The SpinnErz 2
is Ken .. dis guy sangatla pemalooo .. hehe, pendiam, tak banyak Cer n KER (kerenah =p ) orang suro turun, turun, pakai baju keje palingmantop n Very the BUJANgss.. ape? nak sain? ???? hehehe.. Bolehhhhhhhhh .........dia kecik molek je orangnyer .. main perform ke, tak ke.. enjoy je.. cayalah Ken.. avg now 185 - 19+ , hcp last week 13, konpem da turun sebab prestasi bagosssss semalam.
*
*
*
*
The SpinnErz 3
is Bison ... ini apek gumOk.. =p larikkkkkkk , ai thot dia suda berpunyer.. tapi lom kompem.. nak borang? sila beratoR.. ensemmm, putey, agak chuby :D dia ada skendel ngan geng SF .. kalo 'orang tu tader, dia kelaut' heheh.. dia ni baek orangnya, cakap lembutt je. bertuah la sapa jadi bini ko.. sangat cool, serius bile membolingm hantOo duit! letak duit, konpem, main 2++ berderet ... XXXX (STRIKE) =p .. current avg 185 - 19+ , hcp last week 13 , da turun la sket kot ... ~
*
*
*
*
The spinnErz 4
BlanKa ----------> wOooo, ni player mahal weiiiii kitorang beli dengan rege 160 juta rupiah.. @_@ .. sangat tinggi orangnya, simple person, tader tensen² ni...kewl je......men ok ke, tak ke.. golak yOo.....tyme nak baling siyes, pastu nak enjoy? sukati koooooooooooooo... suda berkawen k.. ada anak dara sOmel.. =pun kosong 3, curret=nt avg 190 - 200, hcp 0! bagus², ni la engke baru kitOrang =p
*
*
*
*
The spiNNerz 5
Akuma ...pun dibeli dengan rege 100 ribu rupiah....pemain baru gak nie.....
kitorangnyer pakar penasihat... sume nasihat dia boleh bagi. even rottion bola, condition lane, dry ke nak drill bola ke? sume boleh all in one. wakakaka.. still single Kot =p dia ni kalo serius boleh makan 2++ senang² je, kalo da setat golak² tu, rase nak g abugitttttttttt je dier =p, current avg 175 - 180 kot , hcp ? 5 /6 ?
*
*
*
*
The Spinnerz 6
is Ryu -------> pun berehat, berehat dari liga. Skang pun berada nun jauhhh do kontan.. bapa pada seorang little gegel yang somel gitew.. current Avg? ai tatau..
*
*
*
*
The SpinnErz n HooKers
is Sagat.. dis season, Sagat kata nak rehat.. katanya permainan beliau downnn tanak up up. so, menarik diri dari league..
Dia ni klaka.. 'akak, akak, akak... ' shipak kangggggg =p
All the best sagat.. keep On training.. ni pun laki orang, da ada anak 1, bini 1 .. - kosong 3 .. hehhe =p
*
*
*
*
The Back-up Ball
is Cammie.. ini popuan.. kekunun nak rehat la dari liga dis season, last² masok balik ganti sagat. kekeke.. fes turun semalam ,not bad. Avg 163 ..pun da ada anak bujang umo 1 tahun lebih! ... ada 1 suami =p .. hcp : 18 . welkam bek!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Go!! Go!! Go!! Sf!!