NUFFNANG

FOLLOW ME

- L E T I H -

Saturday, March 05, 2011 0 Comments A+ a-

2 wiks bekerja
baru 2 kali aku masak pas balik keje
Rasa cam tak cukup masa je nak uruskan sume
Mana nak masak, mana nak siapkan barang baby, mana nak tengokkan keje skola abang, mana nak iron baju ... adehla,....... mana nak berfesbuking! * erk! masok gak list? wakakkaa jOking hah!

Tapi, aku nak say Thanks banyak² kat encik sOmi yang sangat memahami aku....
Kalo dia tengok aku ni terkejar nak buat itu ini, dia yang masak kat dapo..
Tak kisahla papa, ayam goreng jek ke, telor goreng ke, daging kicap ke.. janji, mama, papa dan apiz kenyang...~

Kalo encik somi tidak membantu, agak perit jugalah aku nak buat sowang-sowang.. huhuh.. malam belum tentu cukup tidurnya.....

Thanx again darl'n