FOLLOW ME

February 14, 2011

wikenKU

Ini gambO makanan sarapan pagi haku hari ini (14 feb)
TERrajin nak mangun pepagi buter dan menghuru-harakan dapo.....kehkehkeh
Urm... mebi sebab dis wiks last wiks aku melepakkan diri di umah....
KHAMIS ni, da setat keje..
How nak hadap? Hadap jek la.. juz be ur self!
Betul tetap betul, salah tetap salah.
Eh? ape aku merapu ni? kihkihkih....
-
-
Ekceli da tak sabau nak pelok tium workstation..Aku da gerentiiiiiii
Keje memang melambak.. awal tahun la katakan.....
-
-
try fokus my job, maleh da gue nak pk sal orang. pk sal orang, bebalik, hati aku gak jahanam.. aduyaiiiiii.. sama sajo.. so, jadi diri sendiri da..
-
-
-
^ ^ ^ ^ ^
Ni plak, pixca budak masham mama.. belakon nak tidow la kekunun.....
1/2 jam mama dok ayun- ayun.. siap da ade muscle lagi okeh.. =p
* Ni, kalo nenek tengo awak buat mate camni, tros nenek ngan atok bawak g spital.. heheh.. sebab si abang dulu pun memang mengada, suka buat mata camni. .. ♥ Hanya mama dan papa yang 100% faham perangai anak mama ni..
-
-


Okeh, ini suda mengeluarkan tnda-tanda mau ketiduran...
menggeliat mau tido.. ini budak masham laen pesen.. mau tido ngeliat dulu.. merepek segala, ngok ngek, ajak borak 5 menet, mau di-flykan 5 kali, minum susu, then Zzzzzzzzzzz.. abes, leteyla pengasoh ko nanti nak Oi.....
-
-

Yeah! tanda besar suda muncul....
Bila suda menguap..
maknanya....
dia
*
*
*
*
*
NGANTOKZ
-
-
[ ABANG & BOLA ]

Sabtu lepas we ols lepak taman rekreasi kat Bandar Baru Bangi.
Papa nak ajo si abang men bola, sungguh pengkau kaki budak sorang ni..
Saket perot mama dok gelakkan awak.. keke
Lain disipak, lain yang pegi....muahhaaa ♥
-
-
-
-
Papepun, we ols sangat enjoyz dan epi..


Ready tok shipak bola!

Hye! adik pun nak lepak taman juge!
Sangat suke dia lepak kat taman.
Mulut pot pet jek
Next wiks, kita lepak lagi eh?

4 comments:

Cikin said...

comel nya baby . lagi2 masa tgh mengeliat tu . eyy , geram nya . nak cubit pipi bole ? hehehe .

Yan said...

Eeeee...tomeinya dia menguap.. best sangat peluk cium baby cam ni.. anak2 akak dah besar. Nak buat lg tak larat..heee...

♥ azura wif lurvee ♥♥ said...

Cikin : haha, mama die ni lagi gewam.. heheh.. silekannnn :P nak pecet2 ke nak geget2 ker.. hakz

K.Yan :
tulah, time2 ni yang gewam tu.. da besauu masam! =p

Hati Batu said...

haha comelnya baby...abg bola tu pun comel..next week p jalan2 jauh sikit boleh?? kata baby itu..haha

http://hatibatu.com/blog/2011/02/15/keputusan-contest-hadiah-kawan-baik/

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design