NUFFNANG

FOLLOW ME

Kenapa Buka New FB akaun?

Monday, February 07, 2011 2 Comments A+ a-

Sila klik pix untuk tumbesaran data hiks
ghamai naaa tanya den awat den tutup akaun lama, then bukak new akaun pesbuk.
Wah! ghamai gak prihatin yok......
ini adalah bukti kenapa...
-
-
-
satu adalah sebab aku da malas, nak delete selai² dari pagi 1 sampai bape ratus ntah..............
Member² haku pun da bercampur gaul dengan sangat sebatinya.. hehe
-
-
-
See! aku masih ada 8++ fren rekues....tak sanggup mak nak intai korang satu-satu hocayyy..............
ituuuuuu, fren rekues.. degan suggestion link nyer, group nyer.. gamenye haissssss..semak pale otak mak nak oiiiiiiii
-
-
-
BUKTI KEMALASAN hakuuuu
-
-
* dan bukan RIAK sebab ramai add aku okeh =p haha
*
*
ni plak gambo profile aku.. fokus pada nombor fren..suda 43++
limit fesbuk adalah 5k... satu masa dulu kawan aku sudah cecah 5012.....
setelah timbang tara, golek sana sini....aku deleted yang tidak aktif dan hasilnya tinggal yang ni......
-
-
-

pun aku malas gak nak aktif... seba inbox aku penuh ngan segala macam MSG bisnes....
Pesanku wahai MAMBANG.jangan la addict nak LIKE sume Fan / Page kat FB.. siyes...kang sampai la kat korang memacam iklan biz.. tak cayo? silalah LIKE banyak².. kalo LIKE page artis kah, takpe lagi.. masih under control........
-
-
Oleh sebab inilah haku bukak akaun lain, lebih selamat.. so, aku akan approved kengkawan yang aku RASE ok setelah menskodeng wall dier.. hahaha ^-@
klu nak jadi kawan haku........tengok banner sebekah ni....sila info, dapat taw add ni dari mana yeh! * mudah sket keje haku nak approved =)
-
-
BTW , Thanx pada yang wish beday aku kat akaun fesbuk aku yang lama itew.masih dalam ingatan rupenyer :D FYI, akaun lama aku tu memang 100% merapu..klu aku post je status,.. mesti lebih 30 komen okeh.. hahaha
*
*
*
*
*
*
*
gile eksyen kau ni sengal!

2 comments

Write comments
darxniq
AUTHOR
February 8, 2011 at 1:46 PM delete

hahhaha....tu la..kdg2 dekat 5 minit tggu loading..ngn renda2.bunga2..bunga raya ada..bunga mangga ada..bunga taik ayam pon ada..hahahha..smpai browser niq pon jadi hang...last2 "end task"....:P

Reply
avatar
February 8, 2011 at 4:34 PM delete

haha, lawak a.. munge mangga tok kawen :D

Reply
avatar