FOLLOW ME

February 7, 2011

Kenapa Buka New FB akaun?

Sila klik pix untuk tumbesaran data hiks
ghamai naaa tanya den awat den tutup akaun lama, then bukak new akaun pesbuk.
Wah! ghamai gak prihatin yok......
ini adalah bukti kenapa...
-
-
-
satu adalah sebab aku da malas, nak delete selai² dari pagi 1 sampai bape ratus ntah..............
Member² haku pun da bercampur gaul dengan sangat sebatinya.. hehe
-
-
-
See! aku masih ada 8++ fren rekues....tak sanggup mak nak intai korang satu-satu hocayyy..............
ituuuuuu, fren rekues.. degan suggestion link nyer, group nyer.. gamenye haissssss..semak pale otak mak nak oiiiiiiii
-
-
-
BUKTI KEMALASAN hakuuuu
-
-
* dan bukan RIAK sebab ramai add aku okeh =p haha
*
*
ni plak gambo profile aku.. fokus pada nombor fren..suda 43++
limit fesbuk adalah 5k... satu masa dulu kawan aku sudah cecah 5012.....
setelah timbang tara, golek sana sini....aku deleted yang tidak aktif dan hasilnya tinggal yang ni......
-
-
-

pun aku malas gak nak aktif... seba inbox aku penuh ngan segala macam MSG bisnes....
Pesanku wahai MAMBANG.jangan la addict nak LIKE sume Fan / Page kat FB.. siyes...kang sampai la kat korang memacam iklan biz.. tak cayo? silalah LIKE banyak².. kalo LIKE page artis kah, takpe lagi.. masih under control........
-
-
Oleh sebab inilah haku bukak akaun lain, lebih selamat.. so, aku akan approved kengkawan yang aku RASE ok setelah menskodeng wall dier.. hahaha ^-@
klu nak jadi kawan haku........tengok banner sebekah ni....sila info, dapat taw add ni dari mana yeh! * mudah sket keje haku nak approved =)
-
-
BTW , Thanx pada yang wish beday aku kat akaun fesbuk aku yang lama itew.masih dalam ingatan rupenyer :D FYI, akaun lama aku tu memang 100% merapu..klu aku post je status,.. mesti lebih 30 komen okeh.. hahaha
*
*
*
*
*
*
*
gile eksyen kau ni sengal!

2 comments:

darxniq said...

hahhaha....tu la..kdg2 dekat 5 minit tggu loading..ngn renda2.bunga2..bunga raya ada..bunga mangga ada..bunga taik ayam pon ada..hahahha..smpai browser niq pon jadi hang...last2 "end task"....:P

♥ azura wif lurvee ♥♥ said...

haha, lawak a.. munge mangga tok kawen :D

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design