FOLLOW ME

February 1, 2011

Ganguan ....

Sungguh ANNOY.. sampai buat hariku terganggu.
Aku tahuuuuuu, tu memang keje ko. Keje dok kaco orang.
Tak kira masa.
Kalauuuuuuu aku single mingle....ape de hal.
Ni, kau pun tahu aku nyer status. * Bukan status Fesbuk okeh? * .......
Tetengah malam kauuuuuu sms..

Aku ni tak reti nak cakap

- TAKNAK
- TAKMAU
- TAK SUKE
- TAK MINAT

So........ kalau da aku tak reply msg kauuuu, tak jawab panggilan kau.......
sendiri mau ingat la beb........ Ni sampai aku rasa SEMAK! .....BENCI! BENCI!

Lagi satuuuuu, aku tak minat dengan program Bis M** kau Okeh! .. Honestly bitau aku tak suke, sebab da banyak tahu tentang M** ni.... Cakap berapi² Berabuk², apa pun tarak.....pas juin nanti, haaaaaaa .. pandai kauuuu la nak idup sendiri.. haishhhhhhh

Tolonglah yer.. aku taknak, tak minat, ngan cara ape aku nak bitau hagaknya? Klu aku cakap direct kanggg, kecik lobang idong. Sangat Annoy okeh, pagi msg, malam msg, miskol segala. haish...... tak payah kau nak sibuk tanya apa xtvt aku okeh....

Dannnnnnnnn, aku tak minat BIz² yang kena jumpa² orang ni.
Semoga kauuuuu Berjaya. SEKIAN.

1 comments:

Cikin said...

Haha . Kalau dah kasi sign pon tak fhm , ckp je direct (:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design