FOLLOW ME

February 7, 2011

[Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!

Saya mendapat kontest ni daripada belog KIWI ..
so. saya TERUS serius nak juin.. hehe

*

*

BERMINAT? KLIK BANNER

[ ini Jejaka TerHaNgat ]

-

-

Meh tengok syarat2 contest:
-
a) Anda mestilah ada blog..
* Yeah.. saya ada belog ..inila dier
*
*
b) Anda mestilah merupakan follower blog Jejaka Terhangat ni.
* yeah, saya suda mempolow... polower ke 1557 * ada bukti lagi okeh! =p
*
*
c) Anda mestilah berada di Malaysia..
* yeah, saya di Malaysia Pak =p
*
*
d) Satu blog boleh sertai sekali jer..
* yeah..ini pes time
*
*

seee!! BUKTI saya suda mempolow
*
*

Cara sertai kontest ni:
-
-
1. Buat satu entri yang bertajuk: "[Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!"
* ai suda.. ai suda
*
*
2. Kat entri tu, letakkan banner contest (besar) di atas dan linkkan ke entri ni..
* pun saya suda me-linkkannyer tew
jadi!! saya rase belog saye sangatlah berapinyer *winks*
*
*
3. Bagi sebab kenapa korang nak menang contest ni. Dalam sebab tersebut MESTI diletakkan nama Jejaka Terhangat dan di link kan ke blog ni..
* kesatu!! oh! suda lama saya memakai enfon yang ada ini, dibeli hasil uwang ringgit kerja saya .. dan kali ini, saya mau mencuba memakai enpon PREE dari JEJAKA TERHANGAT ni.. bak kata orang, yang PREE lagi berbaloi² dan sedap dipakai kan? hehe, saya harap saya dapat la menggunakannya...
-
-
* kedua!! seba saya ada dua simkad...kasihan simkad saya yang lagi satu itu, asek memanjakan kosong satu dua.. kosong satu tujuh ibarat anak tiri... *vahhh!
-
-
* ketiga!! saya tak penah menang kontest! wah!! sangat kasihan hocayyy
*
*
4. Copy code banner (kecik) berikut dan pastekan kat sidebar blog korang..
* pun saya telah melakukannya
belog saya sangat panas! dan berapiiiiiiii
*
*
5. TAG 6 orang blogger yang aktif (pastikan diorang tau ditag)..
ini kamu-kamu yang bertuah
-
-
-
-
[ saya telah memberitahu mereka menggunakan tipon public =D ]
*
*
6. Lastly, letakkan link entri korang kat komen
* Baekkkkkkkkkkk
-
-
** Sudi-sudikanlahmemilih hambeee , kesian saya, pakai public phone je :D heheh
#
#
#
#
#
#
*** 11 March 2011 (11.59 malam)***

1 comments:

Jejaka Terhangat said...

JT datang mau mengecheck penyertaan..thanks join.nanti check senarai nama kat blog JT yek..gudluck..=)

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design