FOLLOW ME

January 13, 2011

Tak percaya

Jangan la wat camni.
Ko pun ada adik popuan,
Mak ko pun of kos la popuan
Bini ko nanti pun mestilah popuan
Anak ko nanti ntah² popuan.

Tak faham betol eh? Bila ada segelintir 'lelaki' yang suka melayan nafsu Xxx
dengan melihat gambar² ibu ngandOng. Ssampai ada yang di Snap curi², ada yang di-kopi dari belOg, fesbuk.. huuuuu.. Memang tidak dinafikan, Ibu mengandOng ni memang Sheksi Ols..
Sume membesar. ops!

Agak terkujut bila bukak page seorang 'lelaki' yang jenis camni.. aku skodeng pixca²nyer..memang banyak lolz* pix ibu ngandOng.. sume mostly fokus pada perut dan boobs.. *sungguh sengal. aku terjumpa gambar kawan² satu tempat keje.. aish.. ni sume punca dapat dari belog arh.. kita nak suka² bergambo , now kan da jadi bahan tatapan 'orang gile' .. aduiyai...

Tobat² la yer 'sedare' ..like ai type kat atas tu,...... hidup ko nanti dikelilingi 'popuan' okeh!
** pandai lak.. "kalo aku da kawin nanti, bini aku ngandong, korang jangan pix bini aku lak eh? ".. hurmmm .. sengal tahap jamban.............

1 comments:

miss fatihah said...

eh tktnya.ada jgk ke mcm tu?

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design