FOLLOW ME

January 17, 2011

Tak lama lagi

Tak lama jek lagi.
Usia ayiez dan 2 bulan 2 hari.
Ini bermakna cuti aku pun tinggal doploh lapan hari lagi.
Arghh .. sangat sekejap jek masa berjalan.
-
-
-
Betoi kah aku da cuti nam ploh hari nih?
Cam baru seminggu jek =p
-
-
Tak puas lagi nak jadi surirumah '24 hrs'
Tak puas lagi sediakan keperluan anak²
Tak puas lagi nak maen dan melayan keranah anak
-
-
-
-
Kang kalo aku da keje, temp aku cepat jek nak naik.
Dengan situasi opis nyer
Bizinyer, peningnyer.
haisssssssssss.......
Pastu konfem jap jap jek leh layan anak².
Shian anak aku..
-
-
-
-
Exp api3z.. da majok² da dia skang ni..
Selalooonya wiken, kitorang bawak dier maen kat taman permainan / taman rekreasi Bangi.
Sejak² ada adik ni, blom lagi bawak die main kat taman... n Then bila sabtu malam minggu je, lepas balik sokong atok nenek men boling, lepak umah, then aku, apiez dan husband layan apiez men karom.. akuuuuuuuu laa yang palingggggggggggggg tak tere .. huhu.. saloo kalah.. jari kayuu btol. wakakaa.. * tapi skang da terer cikit =p
-
-
Bersama anak² ..
Yang beso tu, kuat majok da skang ni.. pening mamanya..
Yang kecik tu, baru 2 bulan, da lonjak² kaki ajak main
aduish.........
so,,,dengan cepatla mamanya ni ' kuwus'. hehehe

ayiez...
suda 2 bulan kamoo eh sayang?
Jap jek
tak lama lagi meniarap, merangkak, berjalan, berlari......

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design