FOLLOW ME

January 9, 2011

Laporan Hujung Minggu

Skang ni, sangatla tak sempatnyer nak hapdate belog everyday.
Bizi ngan umah, ngan anak ngan xtvt memboling..huuu
Bukan bererti tidak menghapdate langsOng.
Maybe 2 hari sekali.. Maybe.. har har har.. Ntah² pasni, setiap 4 jam sekali..
amacam? ngeh ngeh ngeh...

Oke.. Wiken akuu bermula Jumaat.

Memandangkan en.sOmi juga bercuti kerana demam, sian encik sOmi, demam sejak hari Rabu.. sudahnya cuti seminggu. Mulanya cuti 3 hari jek, nak settlekan skola si abang. Hujan plak On n Off .. perubahan cuaca kot yang membuatkan encik sOmi tak sihat plus kena ujan lagi time antO abang g skola.. huhu.. cian.. Kiranya ari Jumaat tue.. demam da kenah la kans.. :D
Lepas amik abang dari skola petang.. we Ols trOs ke Bangi. Memula g area seksyen 10 , nak cari Perodua service.. B4 ni, wakil servis perOdua kat Hentian Kajang nun. tapi WorkshOp Tien Keat tu da tak jadi wakil perodua.. uhuks.. servis dia sngat bagOs okeh.. jaoH sket pun takpelahhh... asalkan puas ati .. servey punya servey.. haaaaa!! jumpa pOngpusat servis Perodua kat area² restoren bayu ape ntah.. hak hak. siyes! tak henggat =D

Pastu, servey lagi.. cari plak pusat servis perodua kat industri selaman.. huuuuu..sampai sesat² kat kelang² dan factory² .. muahaha.. * name jek hakuu ni mak pak dOk bangi.. dalam kawasan bangi pun sesat okeh! .. ronda²... sampai fening.. si ayiez lak baekkk punya tidoo ..so, tidak menambahkan kepeningan akuu yang sedia ada.. sampai u-turn 3-4 kali tempat yang sama, sampai ada 2 guard ni pandang semacam jekkk kat kitOrang...hahaha.. pastuuuuuu.. jumpa! upenyer. tepi jalan jek.. aduiyaiii.. cisdel toi.. ^_* ......... kat area industri selaman tu kira-kira doploh lima menit .. hehhe

Pastu, nak menghabiskan minyak kete lagi.. we ols pi ronda putrajaya laks .. hehe.. cari pusat servis perodua kat sana... hehe.. tak sussah... jap jek jumpa.. tapi gile kecik jalan kat area perindustrian seksyen patblas tu.. :) Macam besoo jek pusat servis dier.. so.. kita dah jumpa 3 pusat servis perOdua.. sO.. terpulang kat encik sOmi la nak pegi yang mana okeh ?.. ai teman jek.. huhuh ......

Selepas itu, dalam kol 9.20 sampai Warta Bangi. Hajat hati nak soping menyOping keperluan diri.. tapi malas arh........... ngan beg boling segala.. tak jadi sOping.. tros naek tingkat 4.. ape lagi.. bowling tyme.. Masa ni, lane penoh la pulok. Ade tOurnament.. mak, acik dan abah maen tOurnament... abah dapat 3rd place. ok arh tuuuuuu.. menang selalu kangg, orang tak kasi maen lak kan kan kan... ^_* ... Kol 11.00 malam baru leh training.. aku training ngan adik bOngsu aku.. heheh.. oklah avg 17+ .. maknanya? skill spinner akuu tu tak hilang aaa..cuma kadang² larik tah mane jap ..hua hua hua.. kedebak kedebuk.. kol 12 15 balik uma....... penat sey.. ^_*

SABTU .....

Oh! aku jOin ToUrnament ada 1syarikat ni.. kawan fesbuk yang offer..so.. joinla.. korang konfem tak cayo.. yuran cuma RM10 main 2 games dan champ RM500.. sape tak terjungkang bijik mate.. modal only 10 rm okeh!.. aku pun menghantar wakil² famili hakuu.. acik, usu, mak, abah, zamri.. aku pun main.. cuma tOk menyibuk .. hak hak hak...... Tapi event tu patot setat 2.30 pm.. tapi dekat kol .3.30 masih lom setat, masih open pendaftaran.. mak ayah akuuu pun tarik diri.. hehe.....sebab kol 5 derang ada game kat warta.. huhuhukks ..akhirnya game tu setat kol 3.50 .. haha, penampilan pertama haku main tOurnament.. not bad.. no. 16 daripada keseluruhan 4+ peserta.. adik ipar aku, zamri, champ event ni, dengan hnya bermodalkan RM10. Usu , no.8 , acik, no.6 ...Ok latu.. avg aku? 16+ ...

Lepas abes event ni, tros chow g warta lak.. aku sambung tening.. gile kooooo, tak penat ker? hehe.. tak pongggg... kalo da antOO bowling, tak sah tak membaling klu da sampai alley.. ^_* .. main 2 game je, sebab dapat men free, practice throw selama 1/2 jam... * orang tertentu jek boleh taw =D ...kedebak kedebuk.. kol 9 malam balik uma.. rase sangatlaaa na pingsan! .........

Okeh.. tO be CoNtinue.. ^_*
wahhhhh, cam DIARY lak eh ?..

1 comments:

Yan said...

Wahh..bz bebeno ni..

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design