FOLLOW ME

January 18, 2011

Jemmmm

Status ini tadO kaitan ngan jalan raya Okeh.
hihii..
KepalO aku ni bakal² jemmmmm dek kerana banyak nar benda nak kena buat.
Kena pastikan ianya hampir sempurna, kalO leh sempurna la kannnnn ..
Tapiiiiiiiiiiii , kita hanya mampu merancang Okeh.

Ape jeee yang akuuuuu bizi bebenor nieh?
Kecow jek lebey eh? haha

Ada la 2 - 3 kupang keje yang nak kena aku settlekan by 23 Jan ni.. haish

* den nak kena buat flyers event * atoiiiiiiiiii malasnyer nak buat.
* den nak kena kol balik team² trio..
* den nak kena settlekan urusan skola dak apiz
* haishhhhh

nampak shiket kan? tapi keje 1 & 2 tu buat ai tensennnnn tapi masyukkkkkkk

hak hak hak .. =p sangatla mengada okeh! ..pastu dalam usaha nak memajukan diri. Daripad adok goyang kaki.. sambil beronline leh buat duit sket.. sikit pun duitttttttttt , bagi kat kedai, lepas beli jajan.. hak hak ..

Okeh 2 order set zirana dah settle semalam.. kita tunggu rezeki hari ini lak... Insya'Allah. Amin

******* aku try nak pk Positif ..tapi Otak ni cam haremmmmmm! *******

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design