FOLLOW ME

January 21, 2011

Hanya Kamo

Ini budak Bam Bam 2 days ni hagak merisokan mamanya.
Sampai mamanya ni pening² paler tak cukop tido.
tapi.. hanya untuk kamo. Kerana kamo.
*
*
*
Hari Rabu : CocoK 2 mOnth.
ehhhhhh! Suda 2 bulan anak mama.. Kejapnyer masa berlalu.
Sangat ghendu okeh! time kamoo dala perOt mama. Kicking sana-sini. * Mode rindu..
Ayiez, setelah kamoo dicOcokkan dos 2 bulan, kamo demam.. Mama rasa kamo demam bukan sebab injection itu.....kamoo demam sebab tangan kamo yang bengkak..... sori yah larlink... sangat² tak perasan sarung tangan kamu itu sangat ketat! .. aish. pas ni tak yah pakai da.. biar tangan dan jari jemari kamuu bermain² dan belajar genggam... ^_*
*
*
Ni muka budak Bam yang ngah demam..
Nampak tak celoreng kat muke die tuh? ..
-
-
-
-
-
Aku assume dia ni sama ngan abang dier.. KIDAL okeh! ..nak amik @ genggam barang, tangan kiri. cako muke pun kiri.. hais,, lantak la ko yang.. Tangan kanan kah, kiri kah.. mama nak anak mama bijak! =p
-
-


***** Antibodi budak @ Baby tak same okeh! .. Ni aku nak CER sket, Kalo anak FULLY BF memang takkan demam ke? Pengalaman aku la.. yang aku ni pun dok Fully BF anak fes aku si apiz tu, demam juga, sakit juga. sakit masok wad lagi berbulan² siap pembedahan 2 kali lagi. Dah TUHAN tu tetapkan itu yang tertulis buat kita, sekian² hari, anak kau demam.... anak kau sakit.. bla bla.. kena terima la kan...REDHA. *******
-
-
-
**** Jangan samakan anak aku ngan anak kau.... jangan persoalkan kenapa anak aku demam, anak kauuuu tak demam lepas inject...Mungkin hari ni, bulan ni tak demam. Jangan ditanya samada aku fully BF ke tak????? * haissssssssss........ Kalo aku fully BF tapi anak aku demam juga.. dats means susu ibu aku tak cukop bagossss ke tOk anak aku? oh! yea......... *****
-
-
Hmmmm, manusia, manusia... Belajar la respek dan menjaga hati sesama manusia k.
Kan aku da TERmengarut.. ni sume sebab ati agak HOT. aish.. aku nak lupakan lah.. malas nak FK.
****************
************
Jangan ada plak yang terasa. Ni Nukilan aku base On pengalaman aku..

1 comments:

munna said...

Alahai comelnya... dah 2 bulan tak payah pakaikan dia sarung tanganlah... biar je free.. baru lebih cepat tindakbalas dia... munna pun rasa setiap baby antibody taksama..

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design