FOLLOW ME

January 13, 2011

Beralih Bidang

Ahaha....... aku da bosan , aku da bosan, aku da bosannnn
Bosan nak melayan manOsia² hipokrit dan so On..
aku layan idop aku dan femili aku lagi bagos..

So. ada 2 benda baru nak jOin.
Tader la baru mana pun..
jual produk la kan, takkan jual body huks! * bahaya statemnt ko nak! =p

Fes, skang ni, aku ngah try slimming suit -Zirana 5 in 1
so.. kalo kesannya mabeles.. aku share ngan korang.. sambil kongsi² kan dan leh wat side income dengan menjadi agen.. vah!

Seken, aku ngah skodeng peluang jadi agen gak.. agen 007 .. hehehe.. idOkler. agen menjual perfume original.. okeh.. sekiranya lulus permintaan aku.. aku iklan sini k.. ngeh ngeh ngeh..

Semoga berjaya la yer Ajula... =)

1 comments:

sue47636 (ADDA) said...

jual zura jgn tak jual..i follow u..ok...

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design