NUFFNANG

FOLLOW ME

Beralih Bidang

Thursday, January 13, 2011 1 Comments A+ a-

Ahaha....... aku da bosan , aku da bosan, aku da bosannnn
Bosan nak melayan manOsia² hipokrit dan so On..
aku layan idop aku dan femili aku lagi bagos..

So. ada 2 benda baru nak jOin.
Tader la baru mana pun..
jual produk la kan, takkan jual body huks! * bahaya statemnt ko nak! =p

Fes, skang ni, aku ngah try slimming suit -Zirana 5 in 1
so.. kalo kesannya mabeles.. aku share ngan korang.. sambil kongsi² kan dan leh wat side income dengan menjadi agen.. vah!

Seken, aku ngah skodeng peluang jadi agen gak.. agen 007 .. hehehe.. idOkler. agen menjual perfume original.. okeh.. sekiranya lulus permintaan aku.. aku iklan sini k.. ngeh ngeh ngeh..

Semoga berjaya la yer Ajula... =)

1 comments:

Write comments
January 14, 2011 at 3:40 PM delete

jual zura jgn tak jual..i follow u..ok...

Reply
avatar