NUFFNANG

FOLLOW ME

We are the CHAMPION ^_*

Wednesday, December 15, 2010 3 Comments A+ a-

Kamilah JOHAN Div - 2
Syabas!


Alhamdullillah

kami lah JUARA
YahOooo + Yesssss + Yuhuuuuuuuuu ^_*

Berkat usaha semua pemain. Tak kirelah, pemain utama ker, bangku simpanan ker .. semua ada pengOrbanan untuk team SF! Terbaekkkkk wOook :)

Okeh .. ni la barisan SF yang telah berganding bahuuu, susah senang bersama..

Chun Li - ai ler.. tapi men 1 game jek.. hari pertama je pulak tue.. sebab 'TERpreggy' =D

Cammie - My dear lil sis.. dia akan diturunkan bila perlu.. tapi bila dah pecah Div, jadi pemain utama =D

Vega : My encik sOmi.. plays hOok.. fes time kena 0-4 ngeh ngeh ngeh, rekOd da pecahh

Ken : Our acnhOr yang cOoL , dan tak amik pOrt sal Owang len~

M.BisOn : Our anchOr too, yang cOOl, tuff, ngeee n simple persOn ~

Guile : our player hOok too.. sometimes up, sOmetimes dOwn.. heeee, sOmetimes our anchOr too
Sagat : Our CooL n Funny players.. ahaha, ni perasan muder nih!! babab kangggg

Ryu : Pemain bangku simpanan....sebab beliau nun jaOh di kOntan.. =p

Next wiks knock - Out atau dalam bahasa melayunyer 'ketOk kelua ' :D

Player yang ai turunkan adelah... :-

Cammie + Ken + M.BisOn = Backup @ Reserve Naza

ini berdasarkan performance sepanjang liga . Gud Luck.. Dwet kemenangan team nanti kita diskas k..

Tq tO All....Laf u All
untOk next team.. nama team tetap SF! ..player? RAHSIAAAAAA
ai.. as team captain, mOhOn maaf kalau sepanjang ai menguruskan team ni, ai ikOt kepalO ai jek.. yang kena bising, kena marah, kena bebel.. ai minta maaf.. tu sume tOk team kita kan? :D
n then, klu der yang terasa ati ke, jantung ke ape ke, kecik lObang idOng ke.. sO sOrry again.. terKutuk, terskOdeng, terkata ..ngeeeeee
* Berkhidmat demi SF *

3 comments

Write comments
sue
AUTHOR
December 15, 2010 at 11:29 AM delete

main ps3 ker hehehe..

Reply
avatar
ayoy
AUTHOR
December 15, 2010 at 11:41 AM delete

congrats.. dr pemain bangku simpanan.. hehehe

Reply
avatar
December 15, 2010 at 12:04 PM delete

sue : haha, main boling laa :D

ayoy : hahaha, tq beb.. ehhe, ada rezeki dan peluang, boleh la satu team semula, insya'Allah

Reply
avatar