NUFFNANG

FOLLOW ME

Private kah Gomen?

Monday, December 20, 2010 0 Comments A+ a-

Kalo der Dwet lebey - Private
Kalo sederhana - Gomen

Sama jek servis nyer ♥
Bezanya :---->> Kat Private, leh pilih dOkter, leh pilih itu ini, sakitnya sama je yang.

Aku?.. anak fes kat gOmen, anak seken ni pun kat gOmen.. memang tak mampu nak bersalin kat private weh.... sekali beranak normal 14++ ( itu yang paling murah okeh..)
Itu belum lagi kauuuuu nak kena induce segala.. Mana tau. memula doc kate leh bersalin normal. da sampai masa bersalin, ada masalah lak.. kena operate.. tak ke kauuu kena caj more then 10k?.. mana nak cekau?... uhuk!

At leastm, kat gomen, murah la juge...Teringat time apiez masuk wad 2 bulan, operate 2 kali, scan biasa 4 kali, Ct scan 2 kali..uhuk.. last² krna bayar RM12 hengget jek hanya untuk bayaran wad. .. Alhamdullillah.. klu dOk kat private.. tatau la hakuuu bape riban nak keluarr ....

So.. tak kisah la mana nak pegi pun.. kalau kauuuuu mampu.. better amik private, terutama perempuan muslim.. bley pilih dokter muslim wanita..^_* .. Srvisnya sama sajae.. sakitnya sama saje.. hiiiiii .... So, jangan pertikai la hospital mana lagi ok .. gomen n swasta same jek, ada pro n kontra.... bOth ada kebaikan dan keburukan......

Bukan tader , hospital private yang da ilangkan nyawa orang? Begitu gak ngan gomen spital.. uhuk.. kalO da ajal...........apa leh kita buatt.. walo kat mana pun.. ye dakkk?