NUFFNANG

FOLLOW ME

pixca ♥

Wednesday, December 15, 2010 0 Comments A+ a-

Semalam... keluar uma.. suda 30 hari terperap kat uma..
klu perap lama² n boleh jadi tapaiii ke, sedap gak :D
kemana lagi?
kalo tak pi menyOkong team Street Fighter final game - LigabUmi ♥
uhuks...
Biaselah.. banyakla mate-mate yang memandang..
adelah suare-suare sumbang
ai wat pekakkkk jek....... huuuuuuu
ai bukan wat apepun, berjalan sangat pun idOk, berlari pun idOk..
ai dudukkk jek kat satu table.. layan adik, layan anak ai., layan burak ngan amar ..
Layan Pixca Joms .. sikit jek.. 4 lai :D
Yang baju kuning tue Amar .. my sweet anchOr yang pamalus.. ahakkkaa :Z
Yang plastik merah adO gambO atOk ai tu adOlah kepci :D
ngeeeeee, Amar belanje team SF sebab last 2 wiks team buat scOre 18++ ...
Tq Amar ... ^_*


KalO da mak nyer keluO.. anak nyer of kos la ikOt sama..
Taraaa dia dalam kete sOrOng peninggalan abang dier..
Barang yang abang dia tinggalkan adelah kete baby ni, dan katil gOyang..
Buai, baju ke ape ke.. sume ai da sedekah.. ^_*




IyOi.. anak adik ai.. sOmel dak ni, lain macam bila nak tenyum :D