NUFFNANG

FOLLOW ME

P3nd3k j3

Wednesday, December 15, 2010 0 Comments A+ a-

Remeh


" Tak suke la nak bertekak, pasal benda remeh.. siyes! .. daripada suke lepak kat situ, nak malas pulak.. 1 sebab banyak sangat sOklan cepu-perak.. Bukan tak bOleh bertanya, Orang salu lepak situ naek muak..hmm, yes! ai know.. wall tu Free pOsting, Wall Umum.. u ols gak yang said.. tak suke abaikan kan.. Oke.. ai abaikan.... happy Posting la yer guys.. u Ols sume bakal-bakal ibu, dan ada yang memang ibu pun.. banyak-banyak sabar yer .. papepun.. nice knowing u all ^_*
ai nak amik masa Off japs lepak situ.. banyak benda nak buat.. :D Ternyata,.Orang popuan memang suke gOsiipppppp.. sama cam ai.. ahahhaha! Peace! No War .. "

Dulu Lain Je

" KalO dulu...sume kita share.. tapi skang.. tidak lagi.. uhuk! takpelah. mbe u da ada sOmeOne yang bOleh u share everthing .. wish u All the best n berbahagia k.. still frenz aite ? "

Kasih ayah membawa ke Syurga

" Hmm...sedih japs.. sOb-sOb.. tO u..banyakkan sabar.. anak u tetap anak u.. :D..sOmel taw anak U.. ai da bOokin g k.. toK my Prince Ahakz.. suda berpisah sekalipun, anak tetap anak.. semOga kasih ayah dan anak ini kekal abadi till the end "

Nak ke tanak?

"uhuk!! ai tengah PK.. nak tuka ke tanak? klu ikOt keperluan skang, memang kena tuka.. uhuk!! ai tengah tunggu regenya.kalO sesuai.. harOslah tuka tOk keselesaan kuarga :D " apekah iaaa?