FOLLOW ME

December 26, 2010

Mula terasa

Baby Ayiez da berusia 43 hari Okeh.
sO, perangai dier da macam baby-baby yang lain.
Klu memula lahir duluuuu
tidooo jek, bagi susu , kenyang..zasssssss, tidOoo..

Now, da berusia 43 days ni, lain sket perangai ayiez.
Dia suda mahu main
Dia suda mula rengek² gatal a.k.a manja =p
kalO nampak muka mama der ni, mulalahhh wat muke seposen nak minta pegang.
tapiiiiiiiiiiiiiiii
tak dapekkkk dOooo............
mama ada banyak keje nak buat okeh sweethart!

Rutin hari Ahad..
Kalooooooooo dulu, sekejap jek nak settlekan keje uma.., like mengemas, mengelap, membasuh, mengalih, melipat sume.. nowwwwww
tidak lagi okehhhh...

Baru nak start menyapu.. itu budakkkkk ekkk okkkkkkk
kena pi ayun buaii satt.. , kena intai sat.. agak terganggu keje.
Tapi takpelah..
Macam hari ni, ai start wat xtvt kemas² sume jam 7.50 pagi.. dekat kol 1, masak pon blom lagi.. aiyOk.............
nasib baiklaaa hari wiken, en.sOmi dan apiz jenis makan lambat.. so.... terselamat di situ :D

** Hari ini rasa penat sangat... ni cuti dOk uma ni.. nnti kalO da keje.. tatau la camner..
Hope encik sOmi juga ringan-ringankan tangan tOk tOlOng ai k.. ^_*

Skang mood rilexing....... malam mau sOkoNg team Mesia LIVE dari uma.. :D

gO Malaysia gO!!

2 comments:

mis twit said...

good luck wif ur family.. :) suke tengok.. hihi bw weekend sambil tinggal komen.. :)

KizZ said...

Hehe..baby kamu di fb batch sangat comel okay..

Jom skodeng,
Kuasa Seorang Wanita

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design