FOLLOW ME

December 10, 2010

Mama vOuge cOnt3st ♥

hOla.....
3ntry dan cOntest khas tOk ibu-ibu yang sedang preggy
cOntest tOk korang
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
mama vOuge cOnt3$t


$yarat-$yaratnya

> Of kos la korang PREGGY okeh!!

> korang ada belOg? .. fOllOw ai Oke!
* dah polow, sila ' menjerit kat shoutbox - said - da poloW! Join ContesT '
> Sila share link korang n letak link belog korang kat bahagian bawah belog ai nih..


> Then, sila upkan pOst title ' mama vOuge cOnte$t ' * korang kopi dan $ilalah buat entry pasal phOtOw kOrang Tue.., n Citer $ket pa$al mOrning , evening, nite sickness =p [kenalkan la diri jugek ehhh ]

> Jantina baby dalam perOt? .. agak²

> Due date?

> PO$tkan link entry kOrang kat sini --- ruang kOmen.. nanti Zura datang skOdeng ^_*

Kita juz $uke-$uke kay... $ambil tu, leh kenal-kenal............

--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--

HADIAH?
ai lOm decide, samada nak bagi gift tOk ibu masa berpantang or hadiah baby?..
ngeeeeee...
--
--
--
--
--
--
--
TAPI
ada hadiah la..
-
-
-
-
-
dOn't wOrry kay
*
*
Tarikh tutup cOnte$t ni :-
31 Januari 2011

Pemenang akan diumumkan pada Februari 2011 - Minggu ke- 2

Insya'Allah


^_*' Phewww

4 comments:

Nur Mudrikah said...

hah..tak bleh join coz tak kawen lae, apatah lagi nk preggy..agaga

♥ dak pink said...

haha. mcm nk kene masuk je =p

♥ azura wif lurvee ♥♥ said...

Nur : haha, awak tengOk je laa yer :)

Dak Pink : hahah, kalO rase mau jOin.. hehe :P

Sheila Arshad said...

Sis...dah juin taw....kite kawan kan(* bodek tau)....hahhahahhahahah

Harap2 jadi milik saya lah hadiah tu.....

http://nauranur.blogspot.com/2010/12/mama-vouge-cont3st.html

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design