FOLLOW ME

December 11, 2010

Lain Offer, Lain faham..lolz*

Okeh..ini nak cerita tentang team boling ai lah pulak..
baru-baru ni, penguru$ pa$ukan $urO ai update belOg boling pa$ukan we Ol$.
dan mengiklankannya ke seluruh alam buana tempat we Ol$ keje - Ok - dOne!
antara syarat :-
> Mempunyai pengetahuan ttg bOling
> Mempunyai peralatan asas boling * kasut * beg * bOla*
> Sering membOling - * 3-4 kali sebulan *
> Mempunyai pengalaman
> bOleh bekerjasama, dan memberi kOmitmen dengan team.
OK! CLEAR KAN SYARAT DIER?
REPLY yang diterima :-
* saya berminat nak WAKIL U
* saya berminat, tapi TAKDER set BOLING
* saya berminat nak WAKIL u & TADER SET
* Buatla pemilihan.......
Ape kes?? .........lain orang iklan, lain yang FAHAM. ke buat-buat tak faham? adOiyaiiiiii
CAMNILA yer..
Kita bubar TEAM. NAK WUJUDKAN TEAM baru.. Gabungan ahli lama dan baru. Untuk wakil tu the best AMONG the BEST akan mewakili U.. ada FAHAM?..Bukan iklan ni, tOk cari player wakil U.. huuuuuuuuuuuuu ^_*
* Macam team bola sepak.....ada player sampai 40.. yang main atas padang cuma 11 * RETI? ..hoho
Sooooooooo..
JENGUKLA

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design