FOLLOW ME

December 3, 2010

HUBY & Labour Room ♥

Okeh.. ni ada sikit story..
HUBY + LABOUR ROOM + DARAH + PENGSAN!

baru akuuuu teringat..sebab ada member HB open topik..
oh yes! Tengs... tetiba aku dapat IDEA .. wink* ....
Dok uma lelama ni.. TEPU otak akuu =p

ni nak perjelaskan ...
sebab ada yang bertanya, time kauuuuu beranak tu, laki kooo tak bagi moral sapot ke?
tak teman kauuu dalam labour room?

Bila akooo dengan ikhlasnya menjawab ' TAK ' ..... akuuuuu kena balik .. ish!! sampai ati tak tengok kauuu beranak! nnti dier tatau kesusahan kauuuu..

to cik anon Oiiiiii ' btol la yang kau cakap tu......dia tak nampak time aku nak teran baby, menahan sakit contraction bagai..... tapi dia dah jaga aku 9 bulan time aku preggy... boleh kira bape kali jek akuuu masuk dapuuuuuur.. masuk dapur ok.. tu belum kira bape kali akuuuu masak.. hahaha ' ......

Lagipun.....aku lagi kenal laki akuuuu wahai cik anon....dia takleh tgk darah, tak leh bau-bau ubat spital ni....kang kalo dia pengsan lam labour tuuuuu, sape lak nak qamat dan azan anak akuuu?....... Kang bukan akuu dan baby je kena tahan wad... dengan laki aku sekali masuk wad dewasa.. pasal pengsan......kau nak tanggung ker?..............

UhuKs .......
apepun, aku syukur sangat oke.......selepas selamat je bersalin, dia masuk.... azan dan qamat anak aku si ayiez.. - siap da panggil nama baby oke! .......... dia kish pipi dan dahi akuuu dan ucap.. Thanks mama ♥ .. suweeet tak? suweet kan?......oklah tu.. at least!! ada ucapan TQ dari en.somi.......... maknanya? ....LU PK la sendiri.... ^_*

Akuu tauuu.. kalo ada encik somi disisi time nak bersalin tu, sedikit sebanyak menambah moral sapot kat kita kan?.. tapi kalau da TAK BOLEH?.. jangan dibolehkan @ jangan dipaksa.. kang bertambah 1 keje lak tok nurse hehehe.... ^_*

***Papepun.. dah 19 hari berpantang ni. sume urusan uma, en.somi yang buattt ...

2 comments:

Yan said...

ALHAMDULLILAH.. biarkan aje mulut org nak ckp apa. kita urus sendiri rumahtangga kita. Kalau boleh balas, balas je, kalau takkk, baik diam...

Anonymous said...

Jelas ada banyak tahu tentang hal ini. Saya pikir Anda membuat beberapa poin baik di Fitur juga. Tetap bekerja, pekerjaan yang besar!

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design