FOLLOW ME

December 10, 2010

HADIAH

$ejak adik lahir, ramailah kawan-kawan mama dan papa datang melawat adik.
Hadiah tOk adik, jadi hak abang. ^_*
biasalah tu kan?
pa$tu kuar $Oklan ni dri si abang
" mama, mana dwet raye api3z yang 300 tu? ''
aku -'' huiiiiiii, mana ada da yang Oiiiiii..kang api3z da beli tOys?''
'' mana ada beli? ''
aku - '' ada la yang Oiiiiii..tu beli playdOh, beli kete cOntrOl, beli game ''
'' yeke ma ? ''
aku - '' yeeeeeee.. mama tak ambil der dwet awak tuuuuuuu ''
huuuuuuu..kOrang leh bajet tak? api3z tanya dwet raye dia tahun bile?
huuuuuuu.. masa dia 5 tahun.. now da 7 tahun, nak masOk 8 tahun.. aishhhh
bahaya budak ni................. ^_*
Hik hik hik... T3ngs yang datang lawat ayi3z yer. Yang bagi present, yang bagi $$, yang bagi ki$hhh ........ ayi3z kem pelOk tiOm... ♥
p/s : abang api3z jeles sebab adik dia dapat banyak hadiah..... jenOh tau aku nak explain kat dier.. time dia dulu pun camtuuuuuu.. haisss

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design