FOLLOW ME

December 8, 2010

Gift 4 Ayiez

A$-$alam
Thanks pada genk library yang datang melawat baby Ayiez $iang tadi.
$ori, tak $edia pape..
harO$$ faham lah kowt kan..
ai ngah berpantang..
takkan ai nak siapkan rendang $egala tOk kOrang kan? ^_*
Neway, thanX .
Barulah ai ra$e, ai ni $ebahagian daripad akuarga kecil Library
kalO 8 tahun duluuuu
ai tak ra$e ai ni one of library $taff
coz .. ada bait-bait ayat yang ai dengar dan ai ter$inggung sehingga KINI.
Hamper for baby ayiez

Kipas 4 kete sOrOng Ayiez


Bekas susu
Thanx tO Kelab Kekitaan sebab wat cOllectiOn n beli hadiah - hadiah ini.
Ekceli, kalO datang ziarah je pun, bertanya khabar, ai da cukup pua$ hati dan ber$yukur
Thanx again eh?
Puan Rafeah, Puan Suzi, Puan Azlina, Puan ROzana, Puan Hafizah, Puan Marfizah, Puan Diana, En. Syafful, En.Azuwan, En.Nasir, En. Azhar.. ada lagi tak$ yang ai tertinggal?...... ngeeee
Thanx Babes

1 comments:

NHIDAYAT said...

wahhhhhhhhhhhhhhh byk nye hadiah, anyway congratssss:)) semoga bahagia selalu

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design