NUFFNANG

FOLLOW ME

FlashBack ehh ?

Friday, December 03, 2010 0 Comments A+ a-

Heeeeee... tak banyak beza muka abang n adik..
Tapi pixca adik ni baru a wiks , pixca abang masa ni 3 wiks
kira aci laaaaaa :)
nanti ai uploads lagi pixca abang time baby ^_*
Urm..
Nak Flashback..
klu suke.. bace! Klu tak suke.. sila klik tanda X .........weeeee
ai tak paksa.. lolz*
Masa ai preggy 4 month :-
Conversation abang apiez with papa di suatu malam yang sujukk sebab ujannn
Papa : Apiez suke tak? nanti ada adik?
Apiez : suke! suke! sukeee sangat!! * sila baca ngan nada eksaited =p
Papa : tapi kannn.... apiez da tak boleh nak manja² sangat dahh ngan mama..
Apiez : takpeee
Papa : Apiez kena tolong mama jaga adik ok..
Apiez : ok.. apiez suke... apiez sayang adik..
Ni Conversation duluuuuuuuuuuuuuu **** masa adik lom lahir :D
Yang ni lak....Conversation selepas adik lahir
Datenye semalam : 2 Dec 2010 di suatu sudut tempat lepak tengok TV
****** ai kat dapur.. buat air milo ai .. adik ngah uweeek, uweeek........* nangeh
papa : apiez.. adik nangis tu.. goyang katil adik giiiii
apiez : alaaaa... apiez nak men toys ni paaaaa
papa : ehhhh..... kan apiez da janji...klu ada adik, apiez nak tolong jaga
apiez : yeke pa? apiez tak cakap punn * huuuuu ciSDEL
papa : iyerrrrr... apiez cakap ngan papa duluuuuuu
apiez : huuuu.. xnak la.. kan bez klu adik tader, apiez leh main je, takyah jaga adik
akuuuu : amBOIiiiiiiiiiiiii.... chantekkk muke kooooo grrrrr ^_*
time ni...adik dier da melalak² daaaaaaaaaa ..chian ayiezz.. macam faham je apa abg dia merepek!!