FOLLOW ME

December 6, 2010

cOnte$t ~ ♥

a$-$alam
$aje gatai-gatai nak buat cOnte$t tok ibu-ibu yang da ada baby.
Baby sendiri Oke, takmO tipOo-tipOo..

Okeh..
$emenjak da ado baby ni..
$ukela bangatt tengOk pixca baby yang $Omel dan kiut ^_*
$o.. ai buat cOnte$t ni k.
Hadiah dier biase² je yer..
Saya tak pk lagi nak bagi GIFT ape..
Yang pastinya dari ni
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
$yarat-$yaratnya
> korang ada belOg? .. fOllOw ai Oke!
* dah polow, sila ' menjerit kat shoutbox - said - da poloW! Join ContesT '
> Sila share link korang n letak link belog korang kat bahagian bawah belog ai nih..
> Then, sila upkan pOst title ' Baby PhOtO cOnte$t - $OmeL & Cute ♥ ' * korang kopi dan $ilalah buat entry pasal phOtOw baby kOrang Tue.., n Citer $ket pa$al baby
Apa yang menarik pasal baby korang, apa yang $pecial, keletah dia yang lucu, D.O.B, P.O.B,
Fla$hback semasa nak lahirkan..
> PO$tkan link entry kOrang kat sini --- ruang kOmen.. nanti Zura datang skOdeng ^_*
UMO Baby ?
Dari yang baru lahir - 6 bulan
Kita juz $uke-$uke kay... $ambil tu, leh kenal-kenal............
Tarikh tutup cOnte$t ni :-
31 Dec 2010.
Pemenang akan diumumkan pada JANUARI 2011 - Minggu ke- 2

5 comments:

sue47636 said...

sue47636.blogspot.com..

.:. Maa .:. said...

ala zura.... nape buat smpai umur 6 bulan je... huhuhu, baru eksaited nk masuk... ;/

Ainie Norzila Ismail said...

alaa.. sampai 6 bln je ke??

nanie3108 said...

ala..ai xder belog...cmno?

niqie said...

http://mrs-badniqie.blogspot.com/2010/12/baby-photo-contet-omel-cute

mcm ni ker??

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design