FOLLOW ME

December 25, 2010

::--> Beberapa Perkara ♥

Ada beberapa perkara yang membuatkan rase epi

# Suda berjaya mengubah template belOg
walOpun template pree, tapi ai rase sangat santek okeh.
padanan kaler biru dan pink dan putey
waaaaa....suka taw .. ^_^
ai hanya mengambil masa 2 jam tOk ubah natang² widget.
memula ai naek fe-up coz..nak cari mana la butang nak edit post n ke dashbOrd..
upernyerrrr tersOrOk kauuuuu :D
* tapi skang ai hepi... coz ai da tau dan da tak pening agiiiiii :D

# ai suda 41 hari okeh..
sangat gumbira la...
tak lama lagi suda bebas lorhhh
tapiiii, hari ni da nak kuar uma....
nak jumpa mak kat Bangi SuperbOwl lah.... ^_*

# ai berjaya mendecO uma dan bilik anak-anak.
huuuuu..ayiez meragam... klu ikotkan ragam der
satu kOje ai tak leh buattt k.
sO, pepandai ejasss

# K arh.... nak rest badannnn dan tidOw..

p/s santek takk? :D :D
kOnfemmm kOrang rase nak muntOhhhhhh :D hahaha prasan kan?.hik hik

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design