FOLLOW ME

December 20, 2010

10 Things ^_*

Saje nak REFRESH MINDA

10 Things ai Like

---> Suke warna yang terang² like pink , merah, oren
---> Suke makan yang pedas², tapi kalo bapak pedas, mau menangis idOng ai k
---> Suke melayan budak² exp: baby.. suare OtOmatik jadi halus :D
---> Suke merancang dan buat event. Suke jadi ketua ♥
---> Suke layan muvi3 thriller .
---> Of coz la suke men bOwling, tu utama.. yang len. kena fk patblas kali :D
---> Suke wat dekorasi umah dan wOrking statiOn
---> Suke memasak -- failed bab buat kueh² segala ni.. masak lauk bley tahan laaa
---> Suke bersahabat dengan Orang yang ai percaya.. bat masa ni ada sOwang je ^__*
---> Suke perpiknik dan beriadah.

10 Things ai dun Like

---> Tak suke tempat crowded - sesak napas gue!
---> Tak suke dengan orang yng kaki lepak tetepi jalan then usha line bajet ensem.!
---> Tak suke nak share probs ngan dak Opis..tak sesuai.. kelak citer kita dijaja.. huhu
---> Tak suke kena paksa
---> Tak suke layan citer Korea skang.. * asal ade sesetangah popuan gile addic? ..huhu..
---> Tak suke makanan ikan masak kuah.. kllu nak kuah gak, ikan kena goreng duluk :D
---> Tak suke makan ubat jenis pil² ni. Rase tersangkut kat tOkak den
---> Tak suke tengOk uma cam kapal karam.. rasa tersepit jiwa raga gue!
---> Tak suke orang bajet cunz @ hensem.. ai da kawen k
---> Tak suke orang hipOkrit. baek ai kawan ngan bLueHyppO :D

Banyak lagi yang ai suke dan tak suke.. nak taip sini sume kang.. mau tak cukup pages...ehaks

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design