FOLLOW ME

November 21, 2010

Work From Home :)

Ini agendanya.
Even ai bercuti 2 bulan,
Ada kerja yang perlu dilaksanakan..
Wahhhhhhh... bunyi macam rajin
walopun malas sebenornyer.. wakakaka ('',)

Gini ceritanya deh! ...

> Ai kena settlekan line-up tok 3 lagi perlawanan penting Bumiputra Graded League.
Selaku kapten, takkan ai nak wat budusss jek kannnn.......
So....... haruslah pk, atur strategi terbaek dan terhebak.. :)
Coz, team Street Fighter masih lagi mendahului tahta liga Div 2 ..

> Ai kena siapkan broshure dan iklan untuk persiapan tournament yang bakal team U***
anjurkan, al-maklomlaa selaku penolong pengurus pasukan, semua benda ai kena buat..
Lagipun, name2 contact da ado lam lappy ai.. nanti blast email sude.. settle keje ai!

> Ai kena siapkan juga bahan tok majalah Buletin Lebri ai.. huhu.. tapi.. kebanyakannya da siap.
Cuma nak dabel cek jek. Ai malas toi wat keje ngan orang yang nak kena ikut dier.. walhal
kita ada due date nak kejar.. bila ai dah cuti camni......baru terhegeh2 nak email gambar la
ape la.. tak ke nyusahkan ai?...........

> Ini yang ada dalam kepala ai setakat ni.. Tugas -tugas lain adalah melayan kerenah anak-anak.
Now da boleh guna istilah 'anak-anak' duluuuuuuuuuu ANAK jew..:D ai loike haha

> Insya'Allah Jumaat depan, ai da balik uma ai.. so.. kita start berpantang sendiri tanpa
bantuan mak. Mampukah ai?.. huhu.. Baby Fariz lak, jangan nak berpegang jek. Tak jalan keje
ai nanti.. Ni sume papa laaa.. lama suda tak pegang baby.. Syiok katanya tengok Fariz lena
tido lam dakapan dia.. ahakz.................

Oke .. sampai disini.. later ai singgah lagi.. mau bum bum satt ngan Fariz... ai tengok dia tido.. ai yang ngantoks.. da la semalam dia meragam... perut tak sedap kot. 2 kali beron... heheh.. takpelah .. tu la pengorbanan ibu...............

== Cop!! Baby Boy memang kuat nyusu kan?....... elokla, tader la bengkak gile my breast.. tak sempat bengkak, susu da surut.. coz, baby Fariz sekali menyusu dekat 1 jam lebih.. korang bayangkan la sakit pinggang ai duduk menyusukan dia... hehhe.. xpe.. mama nak Fariz cepat besar dan Tmok!!! =D

4 comments:

Lelaki Ini said...

jgn malas2
chaiyok2

♥ azura wif lurvee ♥♥ said...

ahaha.. baeklaaaaaaaaa... :D

Yan said...

Zura, akak ada masalah back bone.. Menyusukan anak sambil duduk dalam waktu berpantang mmg menyakitkan.. Akhirnya akak dapat tip supaya menyusukan anak sambil berbaring. memang selesa. anak pun selesa..cubalah..

♥ azura wif lurvee ♥♥ said...

ok kak Yan, saya try praktikkan, anak lelaki memang kuat nyusu yer.. hehe.. tapi yang bestnya breast tak sempat membengkak.. tu yang lega.. tapi dia nak melekapp jek :)

ThanX kak Yan!

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design