FOLLOW ME

November 30, 2010

Tipoooo.. agak²la

Lately ni akoo rasa ramai member yang dapat SMS tipu ni..
agak² la wei.. nak top-up free pun.. sipak kanggg
Nak jek akoo reply msg ni..
' PAKCIK, len kali.. pakcik pakaila BIL.so dat klu der urusan urgent kat Balai ke, sekolah ke, penjara ke.. tak perlu merayu, merintih nak orang top-upkan...' sengal nyer pakcik!
INILAH SMS tipooo tu..
KORANG
^^^^^
^^^^
^^^
^^
^
B E W A R E
+6285342566573
"Ni pakcik guna kad orng, tolng isikan pakcik top up rm30.00 di number baru pakcik nie nom dia 0128132863, pasal pakcik ade kes di balai polis boleh tak cepat sikit beli."
<---- PAKCIK AKooo Yang mana la nie.. KESIAN.. ingat akoooooo nak caye kew?... leh blahhhhhh ~

*** Donia- donia.. macam² sudaaaaaaaaaaaaaaaaa

4 comments:

Hafida Amy said...

huuu..kak, sy penah dptla sms tu 2mgu lps..mang sengalla kn..caitt...

Yan said...

this is INDONESIAN NUMBER.jgn terpedaya

bOnda said...

biasa dapat SMS lagu tu
tapi bOnda reply balik ayat baeeeeekkkk punye like:

"kO nak gua repOt nOmbOr lu kat pOlis?"

ekekekeke

♥ azura wif lurvee ♥♥ said...

hurm....... macam2 kannnnnnnn
kalo nak menipooo tu.. aish

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design