FOLLOW ME

November 12, 2010

Thing to do .. ♥

Ini adalah 'work station' ai.
@ aras 4 Library 'Kubah Biru'
Chantekkk kan? :D
Meja staf kanan kah, kiri kah...
kat tempat ai..tader bezanya.. ('',)
U N I T # L A I N # @ # O P I Z # L A I N #
ai tatau oke..
Ni Opis ai ...
♥☺♫♪♪♫☺☺♫♪♥
argh,.....tak kisahlah pasal meja ni besau ke kecik ke...
janji selesa, gaji ikut gred, boleh wat keje..
tak yah bersila like 10 years ago.... ('',)

** Tak percaye? 10 tahun dulu...memula keje dekat 'Kubah Biru' nie..ai dengan bro iwan
duduk bersila kay...pc kongsi² ... pinjam buku sume manual.... belasah je laa labu...
staf pun 3 orang, chip pembantu perpustakaan - Haji Anas , ai dan bro iwan...ngeeee

oke.... ai kan nak cuti lama.... 60 hari a.k.a 2 bulan..
so.. too much things ai kena siapkan.
ai tanak nanti dengar citer blakang² kata itu la ini laaa
maklumlaaa... * tuan badan tado nak defend diri...... ('',)
Y A H O O ! !
ai berjaya mengosongkan tray In - Out - KIV
sume status kerja - Update n SETTLE ♥
Cayalah ajulaaaa.
Lagipun.....
ai bukanlah jenis suka tangguh² keje nie =p
Haaaaaaaa...
ini troli buku yang ai tak sempat nak wat semakan fizikal hari ini .
Ai terima troli ni jam 4.45 petang.
Mustahil ai dapat siapkan within 15 minits?.
So......
H O L D.
Kalo ai masih larat, Insya'Allah, Isnin pagi ai settlekan..
Keje ai..
Amik buku ni satu²... Then check maklumat pembayaran dalam sistem Virtua, dalam SIC, pastikan label betul.. ada RFID tags , ada Barcode n fizikal okay. tak koyak or missing pages.. ('',)
Korang rase? senang tak? ...........


S T A T U S # a i
Di mana saye? .. pandai² la bace yer..saya ada di mana?
kaunter ke? meeting ke? kuar pejabat ke? Cuti ke?
Sume ai tanda ... ('',)


Label kabinet fail UPK
UPK mean = Unit Pembangunan Koleksi
Bagi memmudahkan pencarian fail n so on......

Penama yang bertangungjawab terhadap bilik fail ini..........
'KEEP it CLEAN ya '
penat den wat nie....
dah menunggu hari pun still panjat², angkat n alih fail..
susun balik sume things..ngeeeee
Thanx kat Fizah dan Azuwan yang tolong alihkan dokumen kay :)


* Kesimpulannya disini, ai nak gitau yang ai tiada meninggalkan keje² yang tertangguh buat bakal pemangku ai. Ai harap sangat, bila ai kembali menyambung tugas..tader pending dokumen or statisti k tidak ber-update..kalo ada! konfem ai pening.....huhu...
*** ai tak susahkan u, plz jangan susahkan ai..... pape....msg eh? :D
******** macam la ai ni da start CUTI!! .ahakzzzzzzz ************

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design