NUFFNANG

FOLLOW ME

Start Berpantang ('',)

Friday, November 19, 2010 2 Comments A+ a-

Kenapa kena B E R P A N T A N G ?
Haruslah kan.. untuk membetulkan kembali sel-sel, hormon, urat kita ni.
9 bulan kandungkan baby.
Lepas tu melahirkan pulak.

Proses kelahiran tu mengambil masa dan menggunakan tenaga yang banyak.
Jadi, kena betulkan balik urat2 yang tergeliat ke tersimpul ke..........

aku??........
Baby Fariz lahir on Monday .. 15 Nov 2010.
2 hari ditahan di wad.
Hari Rabu baru leh balik uma........

Today, Jumaat,.........
Hari ke- 2 aku berpantang.
I mean - B E R B U N G K U S dan B E R T E P E K pilis segalanya.. ahakz.......
ai loikeee nak santek2 dan jadi ke bentuk asal semula........ huhu..

Pagi tadi berurut ngan mak.. aduhaiiiiiiiiiiiii bez giles!!
Siyes!! terasa angin2 badan ni keluar.

4 ur information,
mak aku adalah pengamal perubatan tradisional dan mengurut orang.
Jadiiiiii..
sesapa yang tingin nak berurut * wanita* sajo.. tak kira laa urut saje2 nak buang angin badan ataupun urut bersalin, leh la cuba.. tapi area Bangi saje kay. ('',)

Zaman sekarang ni nak cari orang urut memang payah! I AM LUCKY... sebab aku ada mak. heeee... Kalo yang minat nak urut. datang umah kay.. Umah kat Bangi, Kuaters UKM. Just leave ur Contact num n Name kat comment @ FormSpring :D............... kos?...... RM50 sekali urut, selama 1 jam....

* Alamak, TERpost Bisnes lak :D.. ala....... kita tolong mak kitew.. lagipun, leh tulung kengkawan kiter... setelah diservey2, kos mengurut sekitar Bangi ni RM200-300 .. so?...... u ols mesti piley.. mana yang OK...

ahakz.. bercerita tentang urut2 ni, dari semalam lagi my breast da membengkak........ Baby Fariz ni kuat nyusu la.. sakit Oooo......... Baby Fariz tak macam abang apiz.. Baby Fariz pandai isap susu,, bagoslaaaaaaaa,.... wak tu kecik comel jek...semoga cepat besar kay shayunk.......

Bila da berurut ni, makin melimpah2 la kuar susu badan......... huhu..
Sementara aku berblogging ni, Baby Fariz ngah syiok tidoq.. Bangunla cepat sayang.. mama nak bagi minum susu ni :)

2 comments

Write comments
sherry
AUTHOR
November 19, 2010 at 11:15 AM delete

Teringat kisah dulu-dulu, masa berpantang anak ke 3, minggu pertama berpantang KS dah rasa boring.maybe sbb anak ke 3..level keyakinan daha gak tinggi..pergi Shopping Mall you dengan berstokin tebal..hihi.

Reply
avatar
November 19, 2010 at 11:36 AM delete

haha, tu lagi hebakkkkkkkk

ala, anak ke-3 sakit?, pandaila kan.. hehe.. ni pun da rasa tepu dok uma.. ekeke.. blog dan fesbuk la peneman diri.. ekekek

Reply
avatar