NUFFNANG

FOLLOW ME

Nak BlogWalKing Arhhhhh

Tuesday, November 02, 2010 2 Comments A+ a-

Nak buat benda elok.
Last² ai balik yang marah.
Nape eh..
Ada sesetengah belog ni loading more then 7 minits?
huiiiiiii.. wasting my time lor...
ai nak belogwalking engkorang.. sebab ada certain dari engkorang yang da polow ai.. masalahnya.......
ai nak bukak belog engkorang pun payah toiiiii...
Bukan ai tanak polow kay... nakkkkkkkk sangatttttttt.... :)
p/s : Belog ai ni? lama tak nak loading? ... huuuh... klu lama, harusla buang apa yang patott, kasi ringan skettt :D
Urm. Thanx eh, yang polow... yang nak singgah lagi tu, tinggalkan la link belog engkorang kat shout box tu..
u polow ai, ai polow u back..
* Tulun Tulun... * Ngeeeeeeee

2 comments

Write comments
bonadsayang
AUTHOR
November 4, 2010 at 11:55 AM delete

hahaha..kak,bonad da follow akak lah..wa..meriah belog akk tao!b;(

Reply
avatar
November 4, 2010 at 2:27 PM delete

nge.. thanx dear.. belog awak pun meriahhh :P
Thanx again. akak da polow dah.. hehe..

Reply
avatar