FOLLOW ME

November 2, 2010

Nak BlogWalKing Arhhhhh

Nak buat benda elok.
Last² ai balik yang marah.
Nape eh..
Ada sesetengah belog ni loading more then 7 minits?
huiiiiiii.. wasting my time lor...
ai nak belogwalking engkorang.. sebab ada certain dari engkorang yang da polow ai.. masalahnya.......
ai nak bukak belog engkorang pun payah toiiiii...
Bukan ai tanak polow kay... nakkkkkkkk sangatttttttt.... :)
p/s : Belog ai ni? lama tak nak loading? ... huuuh... klu lama, harusla buang apa yang patott, kasi ringan skettt :D
Urm. Thanx eh, yang polow... yang nak singgah lagi tu, tinggalkan la link belog engkorang kat shout box tu..
u polow ai, ai polow u back..
* Tulun Tulun... * Ngeeeeeeee

2 comments:

bonadsayang said...

hahaha..kak,bonad da follow akak lah..wa..meriah belog akk tao!b;(

♥ azura wif lurvee ♥♥ said...

nge.. thanx dear.. belog awak pun meriahhh :P
Thanx again. akak da polow dah.. hehe..

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design