FOLLOW ME

November 18, 2010

:: Kisah Jiran Wad aku ::


Aku ditempatkan dlm bilik wad 2A..

Kategori Bilik Berdua.
1 bilik, 2 katil.
Sangat selesa.


Hurm.... Tapi..... jiran wad aku tue tader sikap ' kejiranan'

> Sesuka ati nak tutup lampu

> Sesuka ati nak tutup @ bukak ekon

> Sesuka ati nak tarik @ tutup @ bukak langsir

> Sesuka ati nak bising2 pasang lagu bagai.

Pastu, aku yang naik rimas!.........
Berkuap.!
Asik tutup jek langsir dier....

Ada pelawat pun, langsir tutup sampai tak nampak celah.
Celah mana?........

ohohoho!!! ....... celah katil @ langsir lew....... :D

P A S T U

nak dijadikan cerita, jiran wad aku tu bersalin secara pembedahan.. Anak dia lak suspek kena 'kuning' Mak kepada yang bersalin tu, telefon segala sedara dia yang dokter.. tanya nk wat camner? nak makan ape>.. * alamak, kantoiiiiiiii aku curi2 dengar ahahah * Bukan sengaja kay. dah bilik tu tok dua orang.... yang kauuuuuuuuu cakap macam kat public phone wat pe?.. akaka.. ... bukan salah akuuu lah kan :D?

Oke.. sedara dia yang datang time melawat tuuuuu, bawak ape ntah.......bau die.. Ya Rabbi....... hanya Tuhan saja yang tahu.....
( coz jjiran wad aku tu dari Sarawak..... Chinese ).....

aku suspek dia bawak sup belut ke ape ntah... huhuh... bau "semerbak" 1 bilikkkkkkkk wad.. aiyokkkkkkk
Haaaaaaa... agaknya ni pun salah satu sebab tekanan darah aku naik.. wakkakaka :P

Moralnya :- Kalo nak buat suka2 ati.. silalah ke hospital swasta yer.. kalo tak reti idup berjiran...... better bayar lebey sket.. then sukati laaa lu mau wat ape :)


2 comments:

Leenz Yusoff said...

hahha.. kalau kena kat kita pun sure hangin satu badan gak.. hehe

♥ azura wif lurvee ♥♥ said...

sis Leenz : taw takpe.. sabo jek la.. klu ikut mau tukar bed.. apekaan daya , penuh pulaks

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design