FOLLOW ME

November 25, 2010

Kids n Baby Photo Contest ('',)

INI ADALAH BANNER CONTEST.
SILE LETAK ELOK² DAN SANTEK² OKEH!
SETERUSNYA :-

^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^
^^^^^^^^
^^^^^^^
^^^^^^
^^^^^
^^^^
^^^
^^
^

Wokehhhh ...
ai telah di TAG oleh IKA yang GORJES untuk sertai contest ni..
so.. kita zaaassssssssss :)

Wahai oreng² tampung sumeee... moh la kiter join..
Unttung sabut timbul.. untung batu tenggelam...
Tapi.. ai tanak dedua tu,, nak wat peeeeeee?
hua hua hua ha...

Ada syarat yang harosssssss di patohi okeh...
Jika tidak.. anda dihukum gantung mandatori.. walllahhh

wOKEYY :-
Syarat-syarat untuk join contest ni adolah
1> menjadi follower kepada Cik Safiyyah yang CunZ
[ ai da jadi folower yang ke 484 ]
2> kemudian, meletak banner Contest ..
[ ai sude letak.. atas sekali ehhh ]
3> then ai kena tag 8 orang genk beloger tok join contest nih ..

sape eh?

1> IzzaH
2> Kak Mai
3> Cik Reen
4> Hattaleen
5> Nanie
6> Zuhaini
7> Puan Min
8> Fida

Kendian, sila letak pix bebudak @ kanak² @ bayi.. tak kisahlaa bayi korang ke.. anak buah ke ape ke.. pastikan yang ORI :)


Okeyy.. ini adalah gambar my sweetie pie
' Muhammad Farizuddin '
born 15 Nov 2010.
somel taks? .. hohoho

:: ~ Ok.. dah siap... leh la antar link ini kat box komen tuan punyer contest nih..

::~ Musti mulakan nama ENTRY ngan name contest okeh!

::~ Dalam entry ini pulak, adalah WAJIB tok bagitau hadiah yang bakal diterima oleh pemenang .. hadiahnya adolahhhh.... dah bagitau hadiah, haruslah bagitau tarikh tutup kannn

^^^^^
^^^^
^^^
^^
^

Tarikh tutup CoNTeSt : 30November 2010
Hadiah : Earing dari LAzo DiaMOnD Jewellery (White GoLD)


JOM NGETEST!!!
♪♫♫♀♀♥♪♫♫♀♀♥♪♫♫♀♀♥♪♫♫♀♀♥♪♫♫♀♀♥♪♫♫♀♀♥♪♫♫♀♀♥♪♫♫♀♀♥♪♫♫♀♀♥♪♫♫♀♀♥♪♫♫♀♀♥♪♫♫♀♀♥

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design