FOLLOW ME

November 7, 2010

Ini la SEBABnya

Even benda alah yang ai menang ni dah berbulan² ..
Tapi...
Oleh sebab termenang ni laaa..
ai tros semangat nak berblogging ('',)
masa fes time juin competition ni, blog ai ni [ blog yang ai ngah merepek ni]
baru jek nak idup... siyes! *
Tapi..
pemenang bukanlah dikira berdasarkan betapa chanteknya blog dier, betapa banyakkah follower dia.. ai kena berbelog dekat forum NOGOLD..
[ lama sey! tak bukak.. ahakz ]
so.. pemenang dikira berdasarkan berapa ramai yang bace entry u, dan berapa banyak komen u dapat.. hehhe ..
Thanx la kat NG sebab wujudkan pertandingan camtu,...
Masyuk tak masyuk pun.. RM200 tros ke bank ai.. hehe
Hajat hati nak suke² jek....
Tengok² balik album gambar.. ternampak pix ni.. tu yang ai update..
Sesekali mengenang masa lampau kita.. akan membuatkan kita bersyukur dengan apa yang ada hari ini. am i rite? =D
Nak pi masuk NG jap la.. tah tah, kengkawan pun da makin ramai yang baru... ai ingat lagi ke dok password NG nieh.. nganganana :D

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design