NUFFNANG

FOLLOW ME

C O N T R A C T I O N !

Tuesday, November 02, 2010 4 Comments A+ a-

01 Nov 2010

10.10 pm - Sakit suda, kat ari² .. En.somi lam bilik komputer. Ai da pesan, papa lepas ni nak g memana pun, even lepak lam bilik komputer, atau g memerut kat toilet, sila bawak HP.. ** ada sesetangah lelaki ni, kalo da memerut lam toilet, gile lama dari mandi oke.. Jangan tak caye, ada one of my fren yang kalo memerut, sume pakaian dari atas ke bawah dia bukak, termasukla baju, seluar, sepentot, jam.. so.. * B u g i l * .. ngeee.. even toilet opis! .. ahakz ** ni pengakuan ikhlas 'dier' ..

10.20 pm - Sakit lagi.. baby siap mengeras² .. ai rasa yang mengeras belah atas kanan ni, bontot dia lah... hehe, cuitttt timbul sebelah ... tinggi sebelah suda perut ai .. huhu .. Masa ni, pengerasan baby dengan disusuli oleh sakit dan sengal.. di tempat yang dia gerak... ('',)

10.40 pm - Sakit lagi.. kali ni sekali pakej ngan sakit pinggang.. golek kanan tak kena, golek kiri tak kena, takkan nak meniarap.. tak BOLEH! .. penyek la si tecik.. huhu, last² duduk.. duduk lagi la tak kena..... asik rasa nak terkucil jek... sebab perut tu menekan pepundi kita kan...

10.50 pm - Masih terasa sakit dan sengal, dan ngilu kat ari², tapi pengerasan baby da kurang.. Ati ai cakap, belum masanya.... ' ko na kew g spital awal² ni>? kena seluk ngan doc kang..... tak pasal² ... sabarr ... 18 hari lagi.......

11.05 pm - Ai tertido.. pagi ni mangun.... perut sakit dan sengal lagi.. Tapi still pi keje.. nak duk uma pun wat pe kan? ..... :D.. kalo sakit kat opis ni, naek jek ambulan opis tros ke spital.. ahakZ ..

Sekarang ni, 8.47 am... perut sedang mengeras dan mengeras... ('',)
Biarlah baby ni kuar on due 20 Nov.. Apiz pun da cuti sekolah.....senang ati ai kalo dia ada depan mata ai... i hope sooo

Doakan ai kay fwen ..

4 comments

Write comments
Hafida Amy
AUTHOR
November 2, 2010 at 9:01 AM delete

sabola ek bb..tggu 20/11 ni ek, time tu mama ready dh..he3..moge sumenye slmt ye kak..insyaallah..amin..

Reply
avatar
November 2, 2010 at 9:30 AM delete

hehe. tula Fida. doa-doakan la yer.. :D
Insya'Allah

Reply
avatar
♥ dak pink
AUTHOR
November 2, 2010 at 11:31 AM delete

sabar ea & gud luck. semoga semuanya kan baik2 saja. amin.

Reply
avatar
November 2, 2010 at 1:33 PM delete

huhu, sabar ni Ain..
malas toi nak g spital time contraction sket2 ni.. kang dia seluk² .. hhuu...

erm.. Insya'Allah.. Amin. semoga dipermudahkan :)
Tq dea

Reply
avatar